{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 112: de tijd vliegt...

Het is een absoluut cliché, maar daardoor zeker niet minder waar: de tijd vliegt!

Afbeelding blog 'Blog 112: de tijd vliegt...' Achtergrond blur afbeelding

Het is alweer bijna weekend. De weken vliegen voorbij. De dagen worden weer korter, donkerder & de feestmaand staat bijna weer voor de deur...

12 november zijn mijn man & ik alweer 5 jaar samen waarvan 1 jaar getrouwd! Ik herinner me onze eerste ontmoeting nog als de dag van gisteren, maar er is ondertussen zoveel gebeurd. Ons gezinnetje is in korte tijd letterlijk verdubbeld sinds die eerste date.

Ongelooflijk! Onze jongste zoon is alweer ruim 10 weken oud. Hij ontwikkelt als een speer. Hij groeit goed, wordt al lekker eigenwijs en met zijn kramp gaat het gelukkig al een stuk beter!

Onze oudste zoon wordt over 2 maanden alweer 3 jaar oud! Ook hij gaat érg goed. Hij leert steeds meer nieuwe woorden, zit sinds kort met Papa op waterwennen & mag na de herfstvakantie een proeflesje peuterjudo meedoen. Hij heeft het nog steeds ontzettend naar zijn zin op zijn peutergroep en is een heerlijk sociaal en eigenwijs kind. Hij maakt de hele dag door grapjes of hij zingt liedjes.

Thuis knutsel ik veel met onze oudste (zie foto hierboven). Verder heb ik een boek gekocht met yoga oefeningen voor peuters & kleuters. Op de dagen dat mijn oudste niet naar zijn peutergroep gaat, doen we regelmatig thuis wat wat van deze oefeningen samen. Hij vindt het fantastisch! En Mama geniet er ook van. Al is het alleen al door zijn eindeloze enthousiasme. ;)

Onze jongste slaapt momenteel veel. Hij heeft na alle gebroken nachten waarschijnlijk flink wat in te halen. Maar ook hij krijgt uiteraard zijn aandacht. Ik kan écht heerlijk een uur met hem op schoot zitten knuffelen. Hij lacht zo lief. Ik geniet! Ik ben een hele trotse Mama!

We hebben inmiddels een heel fijn ritme ontwikkeld en het is bijna alsof we altijd een gezin van 4 zijn geweest. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe dit ritme zich straks verder ontwikkeld als ik weer 3 dagen ga werken.

Officieel is mijn verlof volgende week afgelopen. Maar aangezien ik in het onderwijs zit, heb ik nog recht op mijn vakantie. In overleg met mijn leidinggevende neem ik die dan ook meteen achter mijn verlof aan op. Dus in plaats van 19 oktober begin ik nu pas weer 15 december met werken. En hoewel die datum nog erg ver weg lijkt, weet ik dat hij eerder voor de deur staat dan mij lief is.

Want, de tijd vliegt...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je