{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 103: aan mijn oudste lieverd!

Hier een brief aan mijn oudste lieverd, die ik liefkozend 'moppentrommel' noem. Hij is inmiddels 32 maanden oud.

Afbeelding blog 'Blog 103: aan mijn oudste lieverd!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn lieve moppentrommel,

Papa & Mama waren gelukkig. Althans, dat dachten we. Want toen kwam jij! Inmiddels alweer ruim 2,5 jaar geleden. En sindsdien weten we pas écht hoe 'gelukkig zijn' voelt.

Vanaf het moment dat je geboren werd & ik je voor het eerst zag, was ik compleet verliefd. Maar eigenlijk was ik dat stiekem al vanaf het moment dat ik een positieve zwangerschapstest in handen kreeg. ;) Jij hebt mijn allermooiste droom/wens doen uitkomen: jij hebt van mij een Mama gemaakt.

Je vindt iedere dag weer een nieuwe manier om me te verbazen of te vertederen. Je bent altijd lief & zorgzaam geweest voor iedereen om je heen, maar sinds de geboorte van je broertje kunnen we er helemaal niet meer omheen: jij hebt een hart van goud! Iedere persoon die jouw liefde mag ontvangen, is de gelukkigste ter wereld! Ik hoop dat niemand je ooit voor lief zal nemen, verdriet zal doen of zal verraden.

Ik heb je tot nu toe mogen zien opgroeien tot een vrolijk, ondernemend, grappig kereltje. Jij houdt van het leven en het leven houdt van jou. Je maakt van elke dag weer een feestje. Of je nu luid zingend door de kamer danst of naar me toe rent voor een dikke knuffel of kus.

Je hebt een ontzettend roerig jaar achter de rug met 2 (KNO) operaties & de komst van jouw baby-broer. Maar je bent altijd jouw vrolijke, lieve, zorgzame, ondeugende zelf gebleven. Je bent met recht mijn kleine held! Die titel heb jij nu al dubbel & dwars verdiend.

Je ondeugende koppie, prachtige ogen, mooie krullenbos & jouw slimme grapjes. Je bent speciaal: geweldig van binnen & van buiten! Laat nooit iemand jou van iets anders overtuigen. Jij mag er zijn... De wereld (en met name mijn wereld) is een betere & mooiere plek met jou erin! 

Wat is het toch een enorme eer om mezelf jouw Mama te mogen noemen. Iedere dag vraag ik me weer af waar ik zoveel liefde & geluk aan verdiend heb. Je bent een heerlijk kereltje. Mijn kleine grapjas. Ik hou iedere dag nog meer van jou. Ik wist niet dat dat überhaupt mogelijk was.

Ik hou zielsveel van jou lieverd! Tot de maan & weer terug.. XxX

-Voor altijd jouw Mama-

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je