{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 102: aan mijn jongste lieverd!

Hier een brief aan mijn jongste lieverd, die ik liefkozend 'moppendoosie' noem. Hij is nu 25 dagen oud.

Afbeelding blog 'Blog 102: aan mijn jongste lieverd! '

Mijn lieve moppendoosie,

Daar ben je dan! Er werd zo naar jouw komst uitgekeken en nu ben je hier. Gezond en wel (gelukkig!), inmiddels ben je alweer 25 dagen oud. Wat zijn deze dagen omgevlogen. Jij hebt met jouw komst ons gezinnetje compleet gemaakt. Al hebben we nog niet helemaal ons nieuwe ritme gevonden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt. ;)

Wat ben je prachtig met jouw enorme bos krullen, je prachtige (nu nog) blauwe ogen & jouw lange, slanke vingers waarover iedereen grapt dat je later vast een pianist wordt. Maar jij mag natuurlijk worden en zijn wie je wilt, zolang je maar gelukkig bent.

Zo klein als je bent, heb je al jouw heel eigen karakter. Je bent een enorm beweeglijk mannetje, maar je bent met weinig tevreden. Terwijl jouw grote broer door het huis heen rent, lig jij heerlijk te slapen in de box.

Uiteraard laat ook jij af en toe van jezelf horen: als je honger hebt of kramp. Of als je gewoon even niet in slaap kan komen. En dat is natuurlijk oké. Papa & Mama zijn hier om je te voeden, te troosten en te knuffelen. We zullen er ALTIJD voor je zijn. We houden zoveel van jou!

Je hebt veel wakkere momenten. Vaak lig je dan op mijn schoot en kijk je me met liefdevolle, verwachtingsvolle ogen aan. Liefde op het eerste gezicht bestaat echt. Ik heb nooit geweten dat ik zoveel van 3 mannen (Papa, je broer & jij) tegelijk kon houden.

Wat hoop ik toch met heel mijn hart dat jij altijd zal weten hoeveel er van jou gehouden wordt. Zolang ik ademhaal, zal ik mijn uiterste best doen om je dat iedere dag weer te laten weten & voelen. Ik zal je alles geven wat ik heb & wat jij nodig hebt.

Ik hoop dat ik je trots kan maken. Trots op ons als ouders. Maar ook hoop ik dat ik mezelf trots kan maken. Dat ik over (hopelijk) vele jaren terug kijk op mijn leven & dan kan denken: 'ik heb het goed gedaan, kijk maar hoe geweldig onze jongens (nog steeds) zijn...' Want dan heb ik het pas echt goed gedaan. Jouw broer & jij zijn het allerbeste & -mooiste wat ik ooit gedaan heb met mijn leven. Niets zal dat ooit evenaren.

Ik hou zielsveel van jou lieverd! Tot de maan & weer terug.. XxX

-Voor altijd jouw Mama-

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je