{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blijdschap en verdriet

Afbeelding blog 'Blijdschap en verdriet' Achtergrond blur afbeelding
Elke dag weer geniet ik van het kleine wondertje dat in mijn buik groeit. Nog een week of 5 en dan kunnen we hem/haar eindelijk vasthouden en knuffelen. Helaas kan mijn lieve Opa en lieve tante dit grote geluk niet meer mee maken. Mijn Opa overleed op de dag dat ik een positieve zwangerschapstest had en mijn tante leeft waarschijnlijk nog een kleine week. Wat is Kanker toch een rot ziekte. Heel verdrietig ben ik om deze twee dierbare mensen uit mijn leven te zien verdwijnen, maar heel gelukkig ben ik met ons kleine wondertje in mijn buik. Ons kindje zal veel goeie verhalen te horen krijgen over mijn Opa en tante en zal zeker weten hoe bijzonder ze voor mij zijn (geweest). Nu ga ik helemaal genieten van het getrappel in mijn buik en straks van het mooie mensje dat ik met alle liefde ga opvoeden. Het leven is super mooi en daarom geniet ik van elke seconde!!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je