{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blessed mommy

Voordelen van alleenstaande moeder zijn

Afbeelding blog 'Blessed mommy' Achtergrond blur afbeelding

Hoi lieve mama's, 

In mijn laatste blog was ik zwanger en pas gescheiden, ik moest een hoop van me afschrijven! Iedereen bedankt voor de lieve reacties! Ik kom na lange tijd weer hier kijken en het leek me leuk om iets te plaatsen.

Ik ben vorig jaar thuis bevallen van m'n 2e dochtertje Mira. Alleen de verloskundige was erbij en mijn moeder. Een heel mooi en speciaal moment. En vanaf die dag voel ik me alleen maar gezegend. Als ik sommige blogs hier lees rollen de tranen van mijn wangen. Er kan zoveel misgaan tijdens een bevalling!  Niks is vanzelfsprekend.. 

Ik had wel ruim bloedverlies en 2 weken kraamvloed. Maar verder mag ik niet klagen. 

Ik ben alleenstaande moeder van 2 kids en ik vind het heeeerlijk! Dit is wat ik altijd al wilde zijn, moeder. Meer heb ik niet meer nodig. Heb alle tijd en aandacht voor ze en Geniet enorm van elke fase. Ook de interactie tussen de 2 kleintjes is geweldig om te zien. Lekker relax en niemand die op m'n vingers kijkt of commentaar levert.

De oudste gaat elke zondag tm maandag naar haar papa, en de jongste straks ook. De omgang en contact verloopt heel soepel met de vader. Maar ik zal nooit terug willen gaan. Ouders zijn we apart veel beter. Het is goed zo en ik voel me gelukkig en dankbaar voor wat ik heb. Door een diepe dal moeten gaan maar heb mezelf weer terug gevonden in mijn kids. Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je