{{ message.message }}
{{ button.text }}

BLACKWEEK!

Ben eigelijk gewoon koopjes verslaafd

Afbeelding blog 'BLACKWEEK!' Achtergrond blur afbeelding

Sinds een aantal weken ben ik bezig voor het geweldige merk Ideal of Sweden. Via een app doe ik kleine samenwerkingen waarbij ik een eigen kortingscode mag maken en die mag delen!

Al lang voor dat dat op mijn pad kwam was ik super fan van het merk. Vooral door de telefoon hoesjes maar nu is het merk helemaal uitgebreid met tassen, clutches, EarPods hoesjes, thermosflessen etc. En allemaal met een geweldig mooi design. Ik deed mijn eerste aankoop en deed met het telefoon hoesje makkelijk 2 jaar. Omdat ik ze best prijzig vond kon ik er maar 1 kopen. Nu een aantal jaar verder heb ik bij elkaar 7 hoesjes gespaard en een clutch. Ik vond het zelfs zonde dat ik mijn hoesjes niet meer kon gebruiken toen ik een nieuwe telefoon kreeg 😩.

NU HEB IK DUS BLACK FRIDAY KORTING! 😍

Met code: BFSENNIE krijg je 55% op alles van de website. Bestel je boven de €59,- dan krijg je zelfs 70% korting!!!

Verwen je zelf met kerst of geef het cadeau aan een ander! Ze hebben ook giftcards die je met deze korting kunt aanschaffen. Koop je een giftcard van €50,- betaal je dus €23,75! 


Afbeelding blog 'BLACKWEEK!'

Loveee this

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je