{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blackberry Mix en Care en Repair

Mijn mening over de Syoss en Andrelon producten na ze te hebben getest

Afbeelding blog 'Blackberry Mix en Care en Repair'

Hallo iedereen!

(Dramatische scene) Neeeeeeeeeee!!! Ik ging deze blog online zetten en toen werd hij gewist omdat ik nog geen ‘uitgelichte foto’ had gekozen. Dus we proberen het gewoon nog een keer.
Helaas kan ik de foto's ook niet in mijn blog zetten, want dat staat hij niet toe vandaag :(

Alsnog een gelukkig nieuwjaar aan iedereen! Nog goede voornemens gemaakt of al gebroken? Ik uit voorzorg niet haha. But tell yours!

Syoss Blackberry Mix

Haarkleuring, yay! Wanneer kleur je je haar teveel? Vast als je niet meer weet wat je eigen haarkleur is (Guilty!). Deze kleur vond ik ontzettend mooi, want ik hou van aparte kleuren en paars in het bijzonder.
Mijn haar is iets langer dan schouderlengte en mijn eigen haarkleur is heel, heel, heel erg donkerbruin, maar noem het geen zwart!Dus het is altijd een beetje moeilijk geweest voor mij om mijn haren te kleuren. Nu heb ik ongeveer een jaar geleden mijn haar ontkleurd. Het was dus blond, toen rossig en nu… Half bruin (uitgroei) en half lichtbruin. Noem het maar ombre ;)
Dit pakje bevat genoeg om mijn haar te doen, maar voor langer haar heb je zeker een tweede pakje nodig. Het liet zich heel makkelijk mengen, de kleuring zelf had een niet zo prettig geur maar niet ontzettend vies. Na 20 min/30 min kon ik het uitwassen (altijd leuk om paarse drab uit je haar te wassen :P ). Het was natuurlijk best donker voordat ik het nog een keer had gewassen, maar omdat mijn haar al wat lichter was, werd de kleur precies hetzelfde als op het doosje (nadat ik het nogmaals had gewassen). Echt prachtig. De paarse gloed zag je ontzettend goed in het (zon)licht, maar ook niet zo erg dat het te “apart” was (en ik heb al eens ECHT paars haar gehad dus je hoeft me niet te vertellen wat te apart is).
Helaas heb ik geen foto van hoe het eruit zag :( Volgende keer zal ik zeker een foto maken ;)
Ik was zeker weten heel tevreden over deze kleuring van Syoss, met deze kleur hebben ze zeker een goede naam gemaakt bij mij. Een jaar geleden heb ik ook de shampoo geprobeerd (door de aanbiedingen en reclames) maar deze viel niet zo in de smaak. Dus dat leert mij dat niet alle producten van een merk perse goed of slecht zijn, probeer ze afzonderlijk en wees verrast!

Prijs; Rond de 13 euro?
Rating; 8/10

Andrelon Care & Repair

Omdat ik een van die mensen ben die nogal chaotisch is en zo nu en dan wel eens iets vergeet, weet ik dus nooit wanneer ik voor het laatst bij de kapper ben geweest. Dat neemt mijn haar me niet in dank af en terecht.
Daarom dacht ik; waarom probeer ik de Andrelon Care & Repair niet? Ik had niet de vewachting dat het magisch mijn gebroken punten zou helen, want helaas bestaat er nog geen creme die dit doet haha.
Laat me beginnen met; De creme ruikt fantastisch! Ik ben een grote fan van alle cremepjes die je haar lekker laten ruiken en dit is er een van. Hij is ook erg makkelijk te gebruiken, een of twee keer pompen dan verdelen over je handen en door je haar kammen met je vingers. Even laten drogen en you’re ready to go!
Qua bescherming van het haar kan ik niet zeggen dat ik verschil zie of voel, maar mijn haar is zeker zachter en ziet er toch enigsinds levendiger uit.
Ik zie mezelf dit product zeker nog gebruiken in de toekomst, alhoewel.. Ik hoor veel goeds over de Argan Oil, any thoughts on this ladies?


Prijs; 2,79
Rating; 6,5/10


Wat denken jullie dames, gaan jullie deze producten proberen of hebben jullie ze al geprobeerd? En wat waren jullie goede voornemens? Mijn volgende blog zal veel van jullie vast helpen een stapje in de juiste richting te doen ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je