{{ message.message }}
{{ button.text }}

Binnenkort weer aan de slag

Binnenkort weer fulltime aan de slag. Benieuwd hoe het papa zal vergaan thuis. kijk er bes tegenop.

Afbeelding blog 'Binnenkort weer aan de slag' Achtergrond blur afbeelding

Hoi allemaal,

Sinds eind Maart ben ik thuis vanwege het feit dat ik tevroeg kon bevallen. Ben zwanger geweest van een tweeling. Uiteindelijk met veel rust zijn ze geboren met 35 weken en 6 dagen. De jongens maken het heel erg goed. Inmiddels zijn ze 3 maanden en moet ik bijna weer aan de slag. 2 Oktober moet ik dan gaan beginnen. Wel spannend hoor. Papa is thuis met de kids en zal toch echt weer aan de bak moeten. Zal jullie op de hoogte houden hoe ik dit ervaar.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je