{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bimbammam

Afbeelding blog 'Bimbammam' Achtergrond blur afbeelding

Pfoeh, na een hele dag in de weer te zijn zit ik EINDELIJK even alleen op de bank. Dat zijn momenten die echt niet veel voor komen de laatste tijd. Jesse moest van de opvang af, Robin kwam bij de deur te zitten en ik ben bezig met de afrondingen bij mijn werkgever en Demi is natuurlijk dan ook bij huis. En dat een maakt het wel druk in huis.

Ze hebben allebei hun aandacht nodig, en ze zitten beide in een fase die ervoor zorgt dat ze elkaar ook continue in de weg zitten.

Allebei op zoek naar iets anders, maar jeetje wat is dat pittig zeg in deze tijd. Waar er ooit vijf solliciteerden daar solliciteren er nu wel vijftien!

Dan ga je denken, ga ik het dan nu eens anders doen? Ga ik meer doen met Bimbammam? En wat dan, HOE DAN?!

Nog twee weekjes en Jesse mag starten voor de laatste paar maandjes op de peuterspeelzaal, ik denk dat dit hem goed zal gaan doen. Kan hij door in zijn ontwikkeling. In een andere omgeving zal hij weer verder groeien. Klaarstomen voor school!

Maar als ik dan even zo rustig zit dan bedenk ik mij dat ik nooit geniet van dit soort momenten. Want die verpest ik door te gaan piekeren, storen aan dingen in huis, of gesprekken nog eens over doen die je schijnbaar anders had willen doen, en zo kan ik wel even doorgaan 😏.

Is dat herkenbaar? Hoe kom jij in je rust?

De vaatwasser piept dat ze klaar is dus ik ga weer verder!!!!!! Daaaahaaaag!

Oja! Tips zijn allemaal welkom 😎

❌⭕❌⭕!


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je