{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bijstandsmoeder zonder privacy

En toen kreeg ik geen vast contract, maar aan een andere optie had ik nog niet gedacht. Van de ww naar de bijstand... dit is niet wat ik wil

Afbeelding blog 'Bijstandsmoeder zonder privacy '

Hoogzwanger maar mijn contract werd wel verlengd met een jaar! Super blij was ik, want ik wou heel graag een vast contract zodat ik ook uiteindelijk een huis zou kunnen kopen. Maar dat gebeurde niet helaas. Ik raakte vorig jaar mijn baan kwijt. Achteraf gezien wel blij dat ik er niet meer werk aangezien ze niet eens konden vertellen waarom het niet verlengd werd. Ik vond het goed zo... ik kreeg wel weer een andere baan, maar zo gemakkelijk ging dat dus niet. 6 maanden ww gehad wat natuurlijk helemaal niet veel was omdat ik parttime werkte. En toen de bijstand in omdat ik nog steeds geen baan kon vinden. Zit je dan elke dag thuis... wat moet ik nou weer voor baan zoeken. Moet ik dan maar productiewerk doen en mijn kinderen amper zien. En van een lullig salaris gaan leven. Misschien toch weer een opleiding gaan doen. Kost mij wel weer 3-5 jaar maar dan heb je iets. Voordat die opleiding begint ben je ook alweer een half jaar verder. Straks gaat de jongste ook naar de peuterspeelzaal en op een sport. Zwemles. Schoolgeld. Het moet allemaal maar betaald worden. Die bijstand klopt ook helemaal voor geen meter. Kreeg een vordering van 831 euro want 2 maanden waren niet verrekend. In een heel jaar had ik nooit zoveel geld gehad van de gemeente dus knap dat ik ze dan meer moet terug betalen. Je privacy heb je gewoon niet meer. Ze willen alles van je weten. Het is gewoon vreselijk!! Ik wil dit echt nooit meer!!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je