{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bijna zomer, dag zoon

Kleine kinderen worden groot en onafhankelijker. En dat is goed, maar ook wel eens lastig.

Afbeelding blog 'Bijna zomer, dag zoon'

Dag zoon, weer op weg naar buiten? Ga je weer met het buurmeisje spelen waar je zo gek mee bent? Weer op pad om lekker in de speeltuin te spelen? Om een boodschapje te doen voor mij of voor haar moeder? Om rondjes te fietsen door de straat? Om te voetballen of te stoepranden?

De zomer komt eraan, maar het is nu al heerlijk weer, dus je bent bijna alleen maar buiten te vinden. Straks, als het echt zomer is en je vakantie hebt van school, zie ik je dan alleen nog wanneer je dorst of trek hebt? Zelfs dan niet eens, ben ik bang, want hoe vaak eet je niet bij het buurmeisje? Gelukkig kiezen jullie er net zo vaak voor om samen hier thuis te eten, dan zie ik je nog eens.

Ach, ik doe te dramatisch. Je hebt een vriendin gevonden waar je bijna dagelijks mee kunt spelen, heerlijk om zo'n vriendschap te hebben! Je bent niet meer dagelijks voor die tv of achter je gameboy te vinden, maar je gaat lekker naar buiten, hartstikke gezond! Je staat midden in het leven en geniet ervan, supergoed van je!

Laat je moeder maar emotioneel doen, die krijgt er heus niks van als ze je af en toe moet missen. Weet dat ze er voor je is en dat ze het je van harte gunt dat je gelukkig bent.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je