Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Bijna weekend!

Wat fijn ! Het is weer vrijdag, dus bijna tijd voor het weekend. Bij mijn oudste op school begint het weekend al een beetje op vrijdagochtend, want alhoewel ze op deze dag nog wel een ochtend naar school moet, is iedere vrijdag benoemd tot 'Speelgoeddag' Ze mogen op deze dag speelgoed van thuis meenemen, dus dat is iedere vrijdag weer feest.

Voor mij begint vrijdagavond het weekend pas echt. Meestal werk ik alleen op maandag en dinsdag, maar zodra vriendlief vrijdagavond rond de klok van zes thuiskomt, komt het weekendgevoel pas echt bij mij naar boven drijven. Even een paar dagen rustig aan doen en niet om acht uur in de ochtend al kant en klaar moeten zijn omdat de oudste om tien voor half negen naar school moet.

De meiden lopen dan vaak uren in hun pyjamaatjes en wij doezelen lekker nog een beetje na. Af en toe een klusje, wasje of strijkje afgewisseld met lekker luieren of een ( meestal ) leuke 'verplichting'.

Morgen gaan we op de thee bij mijn zus en daarna heeft de oudste een kinderfeestje, maar vandaag gaan we eerst het weekend inluiden door papa te verrassen. ( dat doen we niet iedere week hoor,hi,hi..) Ik heb samen met de jongste lekkere stukjes vlees, stokbrood, kruidenboter en rauwkost gehaald. Samen met de meiden nog gezellig de tafel dekken en het bakplaatfeest ( en het weekend ) kan beginnen.

Fijn weekend allemaal!

11 jaar geleden

Fijn weekend :-)

11 jaar geleden

Fijn dat weekend gevoel! En heerlijk om het zo lekker in te luiden. Ik moest vandaag eigenlijk werken tot 7/8 uur, maar dat werd uiteindelijk naar huis gestuurd worden door mijn manager om 5 uur omdat de drukte meeviel en mijn collega die later begon het wel alleen met mijn nieuwe collega af kon. Dat betekende voor mij heerlijk pannenkoeken eten samen met mijn dochter! Heerlijk weekend! Wel jammer dat die van mij zondagochtend al afgelopen is, moet ik weer werken...