{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bijna op weg!

Rondreis door Europa

Afbeelding blog 'Bijna op weg!'

Mijn laatste werkdag zit erop! Morgen vertrekken we voor onze rondreis door Europa. Vandaag kreeg ik veel de vraag of ik er zin in heb en er al naar uitkijk. Daar moest ik toch wel even over nadenken... Tuurlijk heb ik er zin in, het voelt alleen nog helemaal niet zo dat we morgen voor twee maanden weg gaan. Misschien komt het doordat we nog steeds geen definitieve bestemming hebben waar we morgen naartoe gaan rijden. Of ik ben gewoon nog veel te druk geweest met werken, de kinderen en alles inpakken en regelen. 

Op dit moment zit ik in de trein op weg naar huis. Weer lekker naar mijn man en 2 meisjes toe! Kreeg net al een foto toegestuurd van de berg spullen die we meenemen (lees: die ik heb ingepakt).  Toch een beetje te enthousiast geweest haha!

En tja, de bestemming van morgen... Waarschijnlijk wordt het ergens in Luxemburg. Ik heb echt serieus nog geen tijd gehad om erover na te denken. Wellicht vanavond nog en anders gewoon morgen in de auto. Stiekem toch wel spannend om zo de reis te gaan beginnen. Echt niet wetende waar we terecht gaan komen, maar wel met de wetenschap dat we onze heerlijke vouwwagen bij ons hebben, mijn 3 liefdes heel dichtbij en het dus niet uitmaakt waar we heen gaan!

Morgen rond deze tijd geniet ik hopelijk van een spelende Noa, rondtijgerende Hanne en een geweldige man die van een lekker (alcoholvrij) biertje aan het genieten is. En ik neem er zelf ook iets lekkers bij ? !

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je