{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bijna naar school!

Nog even genieten!

Afbeelding blog ' Bijna naar school! '

Bijna 4 jaar geleden werd jij geboren! Onze zoon. Wat was ik verliefd en o zo trots. De afgelopen 4 jaar hebben we van je genoten en ben je zo gegroeid. Nu is het tijd om toch een soort van uit te vliegen 😉 een nieuw avontuur, voor zowel ons als voor jou! Stiekem vind ik het toch erg spannend. Er komt toch een hoop bij kijken. Dat begon al met een keuze maken voor de school. Die hebben we inmiddels gevonden, en ik hoop dat hij hier zijn plek gaat vinden. Het is niet zomaar iets ineens 5 dagen naar school en ik hoor mama's wel is zeggen, nou ik vind het heerlijk dat hij naar school gaat. Nou vind ik het op de eerste plaats super leuk voor hem maar ga ik hem ook echt wel even missen. Ik hoop dat hij het naar zijn zin krijgt, en zijn plek vind. Ben zo benieuwd hoe het gaat qua contact met andere ouders, en het eventueel spelen bij andere kinderen. Iemand tips??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je