{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bijna één jaar, zorgen vrij?!

Dapper, sterk en stoer

Afbeelding blog 'Bijna één jaar, zorgen vrij?! ' Achtergrond blur afbeelding

Nog een klein weekje, dan ben je alweer één. Wat is de tijd voorbij gevlogen, je bent een onwijs stoer, dapper en sterk mannetje.

Je hebt je eerste levensjaar al een flinke klap gemaakt, maar wat heb jij gevochten en gestreden. Ons laten zien dat je niet zomaar opgeeft. Je liet dezelfde avond nog een vrolijk mannetje zien en wat hield je ons er onbewust mee op de been. Wat was je stoer en sterk.

De dagen erna laat jij steeds weer zien dat je stoer, dapper en sterk bent. Ik probeer mij daar zo aan vast te houden maar diep van binnen zit zo'n angst. Is alles echt goed met je? Heb je er echt niks aan overgehouden?
Op een gegeven moment heb ik besloten weer te gaan proberen te genieten en te hopen dat je ontwikkelingen tot je eerste verjaardag goed zullen verlopen. En vanaf dat moment zou alles dan opgelost zijn en kunnen we samen gelukkig verder. 

Nu ben je bijna één jaar. Je ontwikkelt je als een super snelle baby. Het stapje voor stapje ken je niet, jij maakt enorme grote sprongen. Wat ben ik trots op je, dapper, stoer, sterk mannetje. En toch lukt het niet om die zorgen uit mijn hoofd te krijgen. Ik blijf mij zorgen maken om je. Zorgen die voor anderen misschien simpel lijken maar voor mij zit er steeds de angst bij. Komt het van je val? Is er toch iets mis met je?

De meeste mensen zeggen, wat een heerlijk mannetje, wat doet hij het goed. Ik wil dit ook zo graag kunnen denken. Ik wil zorgeloos genieten van je maar schijnbaar heeft dit toch nog meer tijd nodig bij mij.

Lief, dapper, stoer en sterk mannetje.... Wat hou ik super veel van je.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je