{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bijna 33 weken!

Afbeelding blog 'Bijna 33 weken!' Achtergrond blur afbeelding

Alweer bijna 33 weken zwanger! Wow wat gaat het enorm snel..
De nodige ongemakken komen nu ook echt in zicht en de simpele dingen worden nu lastiger, zoals eh slapen!! Want sjonge mijn draai vinden in bed is killing, slaap je dan word je wakker om te moeten plassen offuh omdat je kramp hebt! Zoals jullie in eerdere blogs hebben kunnen lezen doe ik alles fietsend, maar pffff ook dat voelt niet meer erg comfortabel! Toch ga ik die dikke buik straks wel weer missen hoor, het klinkt nu zo klagerig.. Terwijl ik hem toch echt prachtig vind! Donderdag staat er weer een groeiecho geplanned, ben benieuwd hoe het met onze 2 ukjes gaat, ze zijn erg actief! Zoals nu lig ik heerlijk in bed, en lijkt het wel alsof er een housepartygaande is in mijn buik!! Hebben jullie je kindje(s) altijd goed gevoelt ? Ik zelf wel bij alle zwangerschappen en vind het toch zeker het meest bijzondere gevoel ooit! Als iemand vraagt hoe het voelt is het ook haast niet uit te leggen haha..
Hebben jullie hier een mooie beschrijving voor ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je