{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bijna 1 jaar oud....

Wat gaven/geven jullie je kindje voor de eerste verjaardag.

Afbeelding blog 'Bijna 1 jaar oud.... ' Achtergrond blur afbeelding

Over 1.5 maand is het zover, dan wordt mijn baby 1 jaar oud! hoe dan?! Geen baby meer, maar een dreumes... Bizar hoe snel een jaar voorbij gaat. Ik krijg steeds vaker de vraag, wat gaan jullie haar geven voor haar eerste verjaardag? Eigenlijk denk ik gewoon aan iets kleins, Waarom?! Ze krijgt van opa&oma van de andere Opa en van haar oom ook al super mooie grote cadeautjes. Toch vraag ik mij af of er meer ouders zo denken als ik denk?! Ze krijgt het hele jaar al veel van ons, en heeft nu nog niet bewust door of het cadeautje groot of klein is... Haar verlanglijstje ben ik wel al aan het maken omdat er toch veel mensen (nu al) vragen wat ze wil hebben. Ik doe dit via een lijstje op internet zodat de mensen kunnen afstrepen als ze iets hebben gekocht, dan krijgt Lieke het niet dubbel. Wat ik hierop heb gezet, zijn boekjes, puzzels, duplo... Hebben jullie nog meer goede tips, dan hoor ik dat graag..!

Afbeelding blog 'Bijna 1 jaar oud.... '
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je