Snap
  • Mama
  • zwanger
  • #genieten
  • #verjaardag

Bijna 1 jaar!

Hersenspinsels

Vorig jaar rond deze tijd lag ik op de bank, gekleed in slechts ondergoed, met twee ventilatoren op mij gericht, met mijn dikke buik. Genietend van het getrappel, zenuwachtig omdat de uitgerekende datum steeds dichterbij kwam en ineens iedereen van me wilde weten hoe het ging.

Ik had nooit voor mogelijk gehouden zo verliefd te kunnen zijn op je eigen kind, Yannah was en is het mooiste, liefste en leukste meisje, het kind waar ik altijd al van heb gedroomd. Hoe is het mogelijk dat ze over twee weken alweer een jaar oud is, hoe is het mogelijk dat ik al bijna een jaar moeder ben?!

Ik ben druk bezig met verzinnen wat we Yannah voor haar verjaardag gaan geven, wie we moeten uitnodigen, waar we het gaan vieren, etc. Maar ondertussen ben ik ook zo melancholisch en besef ik me dat ik, hoe ontzettend leuk ik deze leeftijd, bijna 1, ook vind, het hele kleine babytje mis. Ik besef me dat ik mezelf meer gelukkig had mogen prijzen met de makkelijke zwangerschap, met hoe mooi het moederschap is, naast dat het ook erg pittig kan zijn, zeker in het begin. 

Het kriebelt nu ontzettend, ik zou zo graag zo snel mogelijk weer zwanger willen zijn!