{{ message.message }}
{{ button.text }}

Big miss unperfect..

Afbeelding blog 'Big miss unperfect..'

Moe, ik ben moe...vanmorgen lag ik in bed half slapend en half luisterend hoe mijn man de kinderen klaar maakte voor school en ondertussen voelde ik me ook nog schuldig dat ik zelf niet met ze aan tafel zat.

Het wil er vooral bij mezelf niet in dat ik niet zomaar zo moe ben en pijn heb, dat het niet voor niks is dat ik sinds een paar maanden niet meer werk.

Dat én werken én 2 kinderen opvoeden én het huishouden draaiende houden en ook nog sociaal zijn toch teveel is voor iemand met een chronische ziekte.

Ik heb SLE, ook wel bekend als lupus.

Maar ik vind dat geen excuus om minder dan perfect te zijn, ik heb toch niet voor niets gestudeerd, mijn kinderen moeten opgroeien tot gelukkige evenwichtige mensen en mijn agenda moet volgepland zijn.

Helaas gaat het de laatste tijd slechter met mijn gezondheid, dus is het toch eigenlijk wel tijd voor wat aanpassingen denk ik.

Vanmorgen ben ik bij mijn arts geweest en samen met een fysiotherapeut gaan ze zoeken naar een goed evenwicht in mijn leven.  Voor mezelf zorgen, zodat ik ook voor mijn gezin kan zorgen. 

Want dat is toch het belangrijkste en niet al die plaatjes in je hoofd van hoe het eruit zou moeten zien? Toch?

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je