{{ message.message }}
{{ button.text }}

MAMA'S LAAT JE HOREN!

Conclusie: Wij van Mamaplaats.nl vinden het niet terecht dat er bezuinigt wordt op kinderopvangtoeslag en moeders de dupe zijn hiervan! Lees

Afbeelding blog 'MAMA'S LAAT JE HOREN!'
De kinderopvang wordt duurder! Dit komt door alle maatregelen die de overheid treft en daarom enorm gaat bezuinigen. Vooral ouders met een hoog inkomen zullen meer moeten betalen. Ouders met een lager inkomen zullen een ‘paar’ tientjes extra moeten wegleggen voor de kinderopvang… Maar een kinderopvang moet toch voor iedereen goed bereikbaar zijn! Als de kosten zoveel gaan stijgen zal het voor sommige moeders niet meer aantrekkelijk zijn om te blijven werken. Daarnaast is het voor de ontwikkeling van kinderen goed om naar een kinderopvang te gaan omdat ze met andere kinderen leren te spelen. Conclusie: Wij van Mamaplaats.nl vinden het niet terecht dat juist de moeders die willen werken financieel de dupe zijn. Moeders zoals wij moeten laten horen dat dit niet acceptabel is! Zeg NEE tegen duurdere kinderopvang! Wat vind jij van het bezuinigen op de kinderopvangtoeslag?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je