{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bewust thuisblijf mama start bloggen!

Afbeelding blog 'Bewust thuisblijf mama start bloggen!'

Aan de hand van een mailtje van Mamaplaats.nl ga ik nu ook mee bloggen over mezelf maar vooral over onze 2 kinderen! Ik ben een bewust thuisblijf mama, en gastouder deze twee dingen zijn perfect te combineren voor mij. Mijn kinderen zijn Pim van 3 jaar en Marit is al bijna 8 maanden. Sinds 2006  ben ik gastouder en heb al verschillende kinderen bij ons in huis gehad. 

Waarom lijkt het me leuk om te bloggen, als thuisblijf mama heb je altijd veel tijd voor je kinderen maar je sociale contacten worden even wat minder.... Hier klaag ik helemaal niet over want het was een keus van ons dat ik thuis bij de kinderen blijf. Nu hoop ik via deze weg toch ouders/mama's tegen te komen met dezelfde "kleine probleempjes" met hun kinderen en deze kunnen delen, met natuurlijk welgemeende adviezen! 

Een korte tijd geleden ben ik mijn beste Mama-vriendin verloren door een ziekte die alles stuk maakt. Wij deelde al onze leuke en minder leuke dingen met elkaar door haar ben ik me bewust geworden dat het fijn is een Mama-vriendin te hebben, Je begrijpt mekaar vaak met weinig woorden want je maakt situaties mee die voor elke mama zeer herkenbaar zijn. Jammer dat we dit nu niet meer kunnen delen, ik draag hierbij mijn blog op aan mijn Mama -vriendinnetje Simone. Ik moet nu alleen verder gaan met mijn kinderen maar vraag toch af en toe nog eens stiekem raad aan jou ook al kun je me niet antwoord, Bedankt voor de fijne jaren die onze vriendschap geduurd heeft!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je