{{ message.message }}
{{ button.text }}

BestSecret

Afbeelding blog 'BestSecret ' Achtergrond blur afbeelding

Trouwe kijkers van mijn Instagram weten inmiddels dat ik een van die zeldzame mannen ben die graag gaat winkelen. Van mooie materialen tot hippe motieven. Ik wil het allemaal zien om vervolgens het tofste item mee naar huis te nemen. Ik denk dat de liefde voor kleding is ontstaan toen ik als klein voetballertje enorm op keek tegen David Beckham. Ik vond David Beckham een fenomenale voetballer en geweldig getalenteerd. Wat doe je bij idolen? Daar kijk je tegenop en wil je kopiëren. Ik wilde alles precies zoals David Beckham en dus zijn al zijn kapsels en outfits gepasseerd. Achteraf niet even succesvol. Voor er vragen over komen, helaas zijn de foto’s onvindbaar uit die tijd…

De liefde voor David (klinkt dit fout?) is er niet meer, maar voor kleding is dit altijd blijven bestaan. Ik ben het zelfs alleen maar leuker gaat vinden. Hup, kinderen mee op de arm en lekker naar de stad. Terwijl ik dit typ besef ik even hoe erg ik het mis. Lekker de jongens mee in de auto, rondslenteren in de stad om onszelf vervolgens te trakteren op een lekker hapje en drankje. Maar, wat is er nog wel? Online shoppen! Toen ik werd uitgenodigd om bij BestSecret een bestelling te plaatsen, hoefde ik daar niet over na te denken. Voor mij was dit concept nog onbekend, maar ik heb er een ontzettend toffe bestelling geplaatst. BestSecret heeft meer dan 3000 topmerken (onder andere Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Scotch & Soda) die je met kortingen tot wel 80% kunt scoren.

Zelfs het vrouwtje heel blij kunnen maken. Wil je zien wat ik heb besteld en hoe jij gebruik kunt maken van een exclusie toegangscode? Neem dan voor meer informatie een kijkje op mijn Instagram of meld je direct aan via deze link: www.bestsecret.nl/papazijn

Ik ben benieuwd; mis jij het winkelen in deze tijd ook zo? Kun jij helemaal opgaan in de online shoppingarea?, of denk jij shoppen? Nehh, er is toch geen mens die me ziet! Ik lees het graag terug in de reacties. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je