{{ message.message }}
{{ button.text }}

Berichtje van zijn ex-vriendin, what to do?

Die zag ik even niet aankomen.. Ik open mijn Facebook en vind een wel heel apart berichtje..

Afbeelding blog 'Berichtje van zijn ex-vriendin, what to do?'

Voordat ik samen was met mijn huidige vriend/partner/vader van mijn kids, had hij 6 jaar lang een relatie met Stephanie. Ze leek mij een heel aardig meisje en best knap ook. Hij zei dat het niet goed klikte tussen hun. Zij wilde geen kinderen en hij wilde niets liever dan dat. Toen hij mij ontmoet had, wist hij het meteen: "ik ga met haar trouwen!" Nou is het trouwen er nog niet van gekomen, maar ik ben dolgelukkig met hem!

You've got mail

Vanmorgen zat ik rustig met mijn hoogzwangere buik met een kopje thee op de bank TV te kijken. Tot mijn telefoon ineens een geluidje gaf: "Bericht van Stephanie: Hoi Marlous, na jaren stil gezwegen te hebben, wil ik..." Met al mijn nieuwsgierigheid open ik natuurlijk het bericht. Mijn mond viel letterlijk open.

Hij hoort bij mij

"Vind je dit kunnen? Ik weet dat jij hem van mij afgepikt hebt. Ik ben niet dom, Marlous. Hij hoort bij mij. Alleen bij mij. Voel je je soms niet afstandelijk van hem? Dat komt omdat hij in zijn gedachten bij mij is. Ja, Marlous, bij mij!!!" Ik wist niet wat ik las.. Ik twijfel geen moment aan de liefde tussen mij en mijn vriend, maar dit slaat alles. Het berichtje was wel 60 zinnen lang. Het ging van "Lief kindje hebben jullie geproduceerd" tot "Hij had liever mij zijn kind zien dragen." Tuurlijk moest ik een beetje lachen, want ik weet dat het allemaal niet zo is. 

What to do? 

Wat moet ik hiermee aan? Ik heb nog niet gereageerd.. Maar dit slaat toch echt alles? Mijn vriend moest er om lachen en zei dat hij altijd al dacht dat er een steekje los zat bij haar. Dat vind ik ook wel weer wat ver gaan


Wat zouden jullie doen/terugsturen? Of gewoon totaal negeren? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je