{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bepanthen helpt bij striemen

Afbeelding blog 'Bepanthen helpt bij striemen'

Je buik beschermt je baby, maar wie beschermt je buik?

Zwangerschapsstriemen, je kunt ermee te maken krijgen. Deze ontsierende strepen op de huid ontstaan door het uitrekken. Door die rek kan je huid niet voldoende collageen aanmaken om haar stevigheid en soepelheid te behouden. Je merkt het aan jeuk en een branderig gevoel, waarna de paarse strepen ontstaan. De strepen verdwijnen nooit meer, wel worden ze minder zichtbaar doordat de paarse kleur afneemt.

Op tijd smeren

Striemen kun je nooit helemaal voorkomen, omdat erfelijke factoren ook een rol spelen. Je kunt er wel iets aan doen. Wacht niet op de eerste symptomen, want dan ben je al te laat. Gebruik Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem tweemaal per dag vanaf het begin van je zwangerschap. Zo houd je je huid in optimale conditie en vergroot je de kans om striemen te voorkomen of in elk geval te verminderen.

Waarom Bepanthen

Natuurlijk wil je een balsem die een optimaal resultaat geeft. Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem is speciaal ontwikkeld om de huid tijdens de zwangerschap en na de bevalling te versterken, te beschermen én het huidherstel te ondersteunen. De balsem helpt effectief dankzij de unieke samenstelling: Centella Asiatica (plantenextract) stimuleert de aanmaak van collageen. Dit versterkt de huid tijdens het uitrekken door de zwangerschap en vermindert striemen. Gezuiverde olijfolie vult de huidvetten aan tijdens het oprekken van de huid. Hierdoor blijft de huid elastisch en soepel en kun je striemen voorkomen. Dexpanthenol (Provitamine B5) dringt diep in de huid, voedt de huid en ondersteunt zo het huidherstel. De balsem is getest door ons Mamaplaats testpanel en beoordeeld met een 8,8! Lees de resultaten.

Veilig en weldadig

Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem kun je met een gerust gevoel gebruiken. De balsem is geschikt voor de gevoelige huid, dermatologisch getest, hypoallergeen en bevat geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De balsem heeft een discreet, aangenaam parfum en voelt zacht en licht aan op de huid. De balsem is gemakkelijk aan te brengen met een hygiënisch pompsysteem, trekt snel in en plakt niet.

Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem beschermt, versterkt én ondersteunt het huidherstel.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je