Snap
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • striemen
  • zwangerschapsstriemen
  • bepanthen

Bepanthen helpt bij striemen

Je buik beschermt je baby, maar wie beschermt je buik?

Zwangerschapsstriemen, je kunt ermee te maken krijgen. Deze ontsierende strepen op de huid ontstaan door het uitrekken. Door die rek kan je huid niet voldoende collageen aanmaken om haar stevigheid en soepelheid te behouden. Je merkt het aan jeuk en een branderig gevoel, waarna de paarse strepen ontstaan. De strepen verdwijnen nooit meer, wel worden ze minder zichtbaar doordat de paarse kleur afneemt.

Op tijd smeren

Striemen kun je nooit helemaal voorkomen, omdat erfelijke factoren ook een rol spelen. Je kunt er wel iets aan doen. Wacht niet op de eerste symptomen, want dan ben je al te laat. Gebruik Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem tweemaal per dag vanaf het begin van je zwangerschap. Zo houd je je huid in optimale conditie en vergroot je de kans om striemen te voorkomen of in elk geval te verminderen.

Waarom Bepanthen

Natuurlijk wil je een balsem die een optimaal resultaat geeft. Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem is speciaal ontwikkeld om de huid tijdens de zwangerschap en na de bevalling te versterken, te beschermen én het huidherstel te ondersteunen. De balsem helpt effectief dankzij de unieke samenstelling: Centella Asiatica (plantenextract) stimuleert de aanmaak van collageen. Dit versterkt de huid tijdens het uitrekken door de zwangerschap en vermindert striemen. Gezuiverde olijfolie vult de huidvetten aan tijdens het oprekken van de huid. Hierdoor blijft de huid elastisch en soepel en kun je striemen voorkomen. Dexpanthenol (Provitamine B5) dringt diep in de huid, voedt de huid en ondersteunt zo het huidherstel. De balsem is getest door ons Mamaplaats testpanel en beoordeeld met een 8,8! Lees de resultaten.

Veilig en weldadig

Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem kun je met een gerust gevoel gebruiken. De balsem is geschikt voor de gevoelige huid, dermatologisch getest, hypoallergeen en bevat geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De balsem heeft een discreet, aangenaam parfum en voelt zacht en licht aan op de huid. De balsem is gemakkelijk aan te brengen met een hygiënisch pompsysteem, trekt snel in en plakt niet.

Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem beschermt, versterkt én ondersteunt het huidherstel.

9 jaar geleden

Fijn dat de zalf ook te gebruiken is bij een gevoelige huid. Ik heb dit namelijk en kan niet alles gebruiken. Ga dit zeker proberen!

9 jaar geleden

Zeker een aanrader! Heb dit gedurende mijn zwangerschap gebruikt en heb geen striemen :-)

9 jaar geleden

Handig om te lezen! Ik heb namelijk tijdens m'n eerste zwangerschap aardig wat striemen gekregen en wil liever niet nog meer striemen krijgen als ik nog een keertje zwanger wordt. Ga dit zeker proberen!

9 jaar geleden

Toen ik zwanger was heb ik ook zo'n soort creme gebruikt: ik kan het aan alle moeders aanraden! Ik denk dat deze Bepanthen wel goed werk als ik het zo lees, dus mocht ik nog een keer zwanger raken dan ga ik deze zeker aanschaffen. Ik heb ook even gekeken bij het testpanel hier op Mamaplaats, en de moeders zijn echt tevreden. Ook handig trouwens dat het pompje zo fijn is. Goed om te lezen!