{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ben ik nou de enige die zich irriteert

Een nieuwe trend lijkt het wel. één iemand schrijft iets en voor ik het weet .................................

Afbeelding blog 'Ben ik nou de enige die zich irriteert' Achtergrond blur afbeelding

Zijn er 101 zelfde soort verhalen. 

De tags die momenteel HOT zijn op mamaplaats. Ik moet eerlijk zeggen, ik heb er niks mee. 

Voor iedereen die het leuk vind, is het geweldig natuurlijk maar andere super gave blogs komen volledig in het niet zo. Ik hoor van een mede blogster dat er een super leuke blog is en dan moet ik eerst vijf pagina's door scrollen om bij die blog te komen. 

Ik zie letterlijk door de blogs die ene leuke blog niet meer. Dat is dan ook de reden dat ik steeds minder vaak hier te vinden ben. Ik kan het dus echt niet meer filteren op dit moment. 

Ik vraag mij wel af of ik nu de enige ben die er last van heeft of dat andere mensen dit ook zo zien. En als dat zo het geval is, of mamaplaats misschien niet een aparte plek kan maken voor tags. 

Op zich is het natuurlijk heel leuk die bevallingsverhalen en zo hoor, begrijp mij niet verkeerd maar ik zie gewoon geen overzicht meer. Als ik 's ochtends een blog neer zet, dan staat die dus een uur of twee later vier pagina's verder en dan snap ik dus helemaal dat niemand die blog meer vind. En dat is nou precies het gene dat ik zo jammer vind. 

Ik vind het leuk om iemands zijn verhalen te lezen en iemand dan te volgen. En vooral te reageren op haar berichten. Dat gaat nu dus helemaal niet meer. 

Nou ik ben benieuwd hoe jullie hier over denken en of er iets aan te veranderen is. 

Voor nu ga ik mijn best doen om weer eens bij te lezen bij allerlei blogs. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je