{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ben ik een zeur op mijn werk?

Ben ik dan echt zo'n zeur op mijn werk? Zie ik het allemaal niet goed? Of ligt het aan de anderen...?!

Afbeelding blog 'Ben ik een zeur op mijn werk?'

Ik ben het vandaag weer helemaal beu op het werk. En dan niet zozeer het werk, nee, het zijn mijn collega's (niet allemaal hoor) die ik weer eens beu ben.

Ben ik dan echt zo'n pietje precies, zo'n zeur omdat ik vind dat het niet kan dat sleutels verkeerd terug gehangen worden (en dus ook verkeerde sleutels meegegeven worden aan mensen)? Vind ik het omgaan met de kassa en dus ook het geld dan echt te belangrijk?! Het lijkt wel of een aantal van mijn collega's het allemaal niet uitmaakt. Ze zijn in mijn ogen niet precies genoeg, niet met de koppen erbij als ze iets doen, te nonchalant en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Vandaag ook weer al het bovenstaande met als gevolg een verkeerde sleutel meegegeven, kasverschil die ik kon oplossen (terwijl ik geen cent of briefje uit de kassa aangeraakt heb), stel ik een vraag over of iemand een groot bedrag retour gegeven heeft: NIEMAND! Niemand? Nee, niemand! Damn die kabouters! Zitten ze niet alleen thuis, maar ook al op het werk!!! Maar het begon vanochtend al met een storing aan het kopieerapparaat welke gisteren was gekomen. Even lezen wat het apparaat zegt en Hoppa!... binnen 2 seconden opgelost. Moedeloos wordt je ervan!

En dan komt alle rotzooi van vorige week nog erbij... verkeerde mail gestuurd naar mensen. En juist de mensen die wel die mail moesten ontvangen hadden niets gekregen. Wie heeft het opgelost?? Ik! Tja, nadat het hoofdkantoor eerst deed alsof ik het allemaal verkeerd gezien had. Yeah Right!

BLEEEHHHH! Ben er even klaar mee! En dan heb ik maarliefst 1 dag gewerkt.... (gelukkig nu weer 2 vrij)

Sorry dat ik even moest mauwen.... ik moest het even kwijt :-D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je