Snap
  • Mama

Ben ik een zeur op mijn werk?

Ben ik dan echt zo'n zeur op mijn werk? Zie ik het allemaal niet goed? Of ligt het aan de anderen...?!

Ik ben het vandaag weer helemaal beu op het werk. En dan niet zozeer het werk, nee, het zijn mijn collega's (niet allemaal hoor) die ik weer eens beu ben.

Ben ik dan echt zo'n pietje precies, zo'n zeur omdat ik vind dat het niet kan dat sleutels verkeerd terug gehangen worden (en dus ook verkeerde sleutels meegegeven worden aan mensen)? Vind ik het omgaan met de kassa en dus ook het geld dan echt te belangrijk?! Het lijkt wel of een aantal van mijn collega's het allemaal niet uitmaakt. Ze zijn in mijn ogen niet precies genoeg, niet met de koppen erbij als ze iets doen, te nonchalant en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Vandaag ook weer al het bovenstaande met als gevolg een verkeerde sleutel meegegeven, kasverschil die ik kon oplossen (terwijl ik geen cent of briefje uit de kassa aangeraakt heb), stel ik een vraag over of iemand een groot bedrag retour gegeven heeft: NIEMAND! Niemand? Nee, niemand! Damn die kabouters! Zitten ze niet alleen thuis, maar ook al op het werk!!! Maar het begon vanochtend al met een storing aan het kopieerapparaat welke gisteren was gekomen. Even lezen wat het apparaat zegt en Hoppa!... binnen 2 seconden opgelost. Moedeloos wordt je ervan!

En dan komt alle rotzooi van vorige week nog erbij... verkeerde mail gestuurd naar mensen. En juist de mensen die wel die mail moesten ontvangen hadden niets gekregen. Wie heeft het opgelost?? Ik! Tja, nadat het hoofdkantoor eerst deed alsof ik het allemaal verkeerd gezien had. Yeah Right!

BLEEEHHHH! Ben er even klaar mee! En dan heb ik maarliefst 1 dag gewerkt.... (gelukkig nu weer 2 vrij)

Sorry dat ik even moest mauwen.... ik moest het even kwijt :-D

7 jaar geleden

Oh jeetje wat vreselijk! Daar zou ik me ook aan storen hoor. Ik ben zelf ook van het precieze op mijn werk, lijkt me dan heel lastig dat ik elke keer de rotzooi van een ander op moet lossen. Succes!

7 jaar geleden

Wooh super irritand! Vooral dat jij het dan moet oplossen!! Ben je ook tegen de collega in kwestie uit je plaat gegaan? Of heb je iig iets gezegt?! Wel doen! Je bent geen zeur!!

7 jaar geleden

Pff.. ik heb ook wel eens zo'n dag, week of zelfs periode. Hopelijk kun je volgende week met een fijner gevoel naar je werk.

7 jaar geleden

Collega's zijn altijd moeilijk. Er zit altijd wel een leuke tussen, maar ook altijd een paar waarmee het net niet klikt. Dat is lastig. En jammer als je allebei een ander idee hebt over hoe het werk gedaan moet worden. Als jij heel precies bent, dan is het frustrerend dat een ander dat niet is.