{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ben ik een slechte moeder?

Af en toe laat ik mijn Diva heel even alleen thuis tussen de middag. Voor hooguit 10 minuutjes.

Afbeelding blog 'Ben ik een slechte moeder?' Achtergrond blur afbeelding

* edit: ik lees heel veel eerlijke reacties op mijn vraag. Bedankt daarvoor :-). Alleen vind ik het een beetje jammer dat er mensen zijn die een discussie uitlokken over iets was ze niet hebben gelezen (zullen ze nu ook wel niet doen). Voor de duidelijkheid: ik doe geen boodschappen, ik ga niet shoppen, ik maak geen wereldreis. Ik breng alleen maar mijn zoontje naar school een paar 100 meter verderop en kom weer naar huis. De buurvrouw is op de hoogte, in geval van nood kan zij zo naar binnen met de sleutel die bij haar ligt. Als ik mijn auto onder de carport stofzuig, ben ik 3 meter bij de kamer van mijn dochter vandaan. Door de herrie hoor mijn dochter niet. In die tijd kan ze ook uit bed zijn gevallen of ...? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je