{{ message.message }}
{{ button.text }}

Behandelplan

Wij krijgen in februari misschien gewoon een terugplaatsing!

Afbeelding blog 'Behandelplan' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag mochten we weer een ritje Duitsland maken. Dit maal een gesprek over ons behandelplan. 
Weken keek ik uit naar deze dag want eindelijk gaan we weer een stapje verder.

Afgelopen vrijdag heb ik een kijkoperatie gehad. Hier is gelukkig niks geks uit gekomen dus dit kan niet in de weg staan voor een embryotje. De andere 2 onderzoeken (NK-Plasma onderzoek & Receptivfity test duren nog 3 weken voordat hier de uitslag van binnen is.

Wel gaan we alvast starten met de hormonen aangezien ik een terugplaatsing ga krijgen in kunstmatige cyclus. Dit zag ik even niet aankomen. Wij hadden echt in ons hoofd zitten "eerst alle uitslagen binnen" voordat we kunnen gaan starten maar de dokter had dus hele andere plannen!

Halverwege mijn cyclus zullen mijn uitslagen binnen zijn mocht dit gewoon goed zijn gaan we verder met de progynova, mochten de uitslagen echter slecht zijn stoppen we met de hormonen en gaan we aan medicatie met de hoop dat de NK-Plasma cellen of de Receptivfity dan wel netjes zullen zijn.

Met gloeiende wangen liep ik de behandelkamer uit want jeetje wat een opluchting en wauw wat een geweldige kans krijgen wij. Misschien krijgen we in februari gewoon een terugplaatsing van ons speciale embryotje. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je