{{ message.message }}
{{ button.text }}

Be the best version of yourself today

Even voorstellen

Afbeelding blog 'Be the best version of yourself today' Achtergrond blur afbeelding

Hoi lieve mama's,

Al maanden heb ik een profiel hier aangemaakt om te schrijven over mijn leven. Het verlengde van mijn instagram pagina. Dit is alweer 8 maanden geleden en ondertussen nog geen 1x een post geschreven. Is dit dan wel iets voor mij? Mijn instagram staat vol met verhalen over mij en het leven van mijn gezin. Met name van mijn 2 kinderen. Maar bloggen op mamaplaats...was toch een beetje eng!

Ik zal denk ik beginnen met een korte voorstelronde. Here goes!

Mijn naam is Cherryl en mijn Instagram profiel is IamCherrr. Waarom die 3 R'en...hmmm...goeie. Daar zal ik een ander keer weer op terugkomen.

Ik ben 42 jaar en een mama van 2 kinderen, Nayara (4) & Vaiano (2, bijna 3). Ik woon samen met mijn vriend, de papa van onze kids, in Zaandam. Maar ik kom uit Rotterdam en ben voor de liefde verhuisd naar Zaandam. (Hoe wij elkaar ontmoet hebben is denk ik ook een leuke topic). En de rest is historie.

Ik hou van nagelen. Nageltjes mooi maken doe ik als hobby van mezelf en van anderen. Ooit was mijn droom wel een eigen nagelstudio te openen, dat is er nog steeds hoor maar het is even voor me uitgeschoven. Ik heb 20 jaar ervaring in de retail, maar toen mijn kinderen kwamen werd het weekend werken wel steeds moeilijker en zwaarder. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn gezin. Niet de weekenden vrij kunnen zijn en altijd moeten werken. Sinds april heb ik de stap genomen naar een kantoorbaan. Of ik dit nou wat vind daar ben ik nog niet zo helemaal zeker van. To be continued! Ondertussen heb ik naast mijn vaste baan een online business in beauty en health. Hier zie je meer van op mijn pagina en in mijn stories op Instagram en facebook. Heel leuk om te doen en ik zie hier wel veel potentie.

Verder ben ik toch wel een beetje de kluts kwijt wie ik nou eigenlijk ben, want naast mama ben ik toch nog altijd Cherryl. Maar waar hou ik nou ook alweer van. Herkenbaar? Maar het begint steeds beetje bij beetje weer te dagen...We gaan er weer achterkomen en leuk als ik jullie in die reis mee kan nemen.

Fijne zondag! 

Liefs CherrylI will be a better version of myself today

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je