{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bang om jullie te verliezen

Het houdt iedereen bezig..

Afbeelding blog 'Bang om jullie te verliezen' Achtergrond blur afbeelding

Zie deze zo lief spelen, zo onbezorgd zo onbevangen. Niet wetende wat er allemaal in de wereld speelt. Vreemd genoeg vind hij het niet erg dat hij thuis moet blijven van school. Ze vermaken zich vaak prima thuis. Ik heb geen dag schema gemaakt om mee te werken. Het voelt voor ons een beetje als vakantie. Maar toch eerst even afwachten hoe deze eerste week verloopt. Daarna kan ik altijd nog een dagplanning maken. Ik probeer wel op tijd op te staan en samen te ontbijten net als anders. Maar nu mogen ze na de tijd gewoon vrij spelen, zodat mama even de was kan doen. Of de rest van het huishouden. Want dat blijft gelukkig gewoon doorgaan. En hoef ik me dus niet te vervelen.

Maar ik zal je eerlijk zeggen stiekem ben ik toch wel een beetje bang, bang om de deur uit te gaan. Bang om 1 van mijn dierbare te verliezen zonder afscheid te kunnen nemen. Het houdt me wel bezig het blijft continu door mijn hoofd spoken. Ook hoe komt iedereen hier uit, kleine bedrijven, zpp'ers etc. Ik hoop zo dat dit geen financiële klap voor hun word en dat iedereen er boven op komt.

Ik ben trots op de mensen met een cruciaal beroep, jullie werk gaat altijd door. Jullie staan nu klaar voor ons land. Zo onwijs trots op jullie.

Laten we hopen en bidden dat het corona virus snel mag minderen 🙏🏼Tips om deze 3 weken samen met je gezin door te komen;

1. Voel wat er in je omgaat en deel dit wat het met je doet.

2. Probeer stress te vermijden, want kinderen nemen het van je over.

3. Maak ruimte voor verbinding met je gezin, ga samen spelletjes doen, samen een film kijken, samen schoonmaken zolang het maar samen is.

4. Samen een klus ondernemen in huis of in de achtertuin.

5. Heb elkaar lief en omarm die dingen.

6. Denk terug waarom je verliefd bent geworden op elkaar.

7. Maak niet onnodig ruzie en wees lief voor elkaar ♥️ 

Liefs, Nathalie


Het zou lief zijn als jullie me ook volgen op mijn instagram account 😘

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je