{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bah weer zo´n pijn dag :(

Soms komt het de kop opsteken zo´n pijn dag, toch weer teveel gedaan ben ik bang.....

Afbeelding blog 'Bah weer zo´n pijn dag :('

Bah, bah, bah :(

Vandaag is het weer zo´n dag, getver, wat gaat alles moeizaam. Ik ben moe, heb pijn, heb gewoon ff en off day.

Met fibromyalgie leven is al niet echt makkelijk, maar op dagen zoals deze is het bijna niet te doen, maar goed met 2 kinderen moet je door.

Ik weet ook wel waar het vandaan komt, met een druk weekend enzo.... maar toch als je dan ´s ochtends je bed uitkomt en echt het gevoel hebt dat alles gesmeerd moet worden om maar überhaupt normaal je bed uit te komen..... Gelukkig doet een warme douche het altijd goed en ga ik daarna gewoon in het ritme van kinderen aankleden (die doen het gelukkig voor het grootste gedeelte zelf), eten maken, schoolspullen klaar leggen enz. Dan ons zoontje naar school brengen, dat is alweer een opgaaf op zich (ook al is het maar hooguit 10 min. lopen heen en dan weer terug), maar goed, nadat we (mijn dochter en ik) weer thuis gekomen zijn, gaan we eerst met een kop thee op de bank ff bijkomen ;) Heb ik mazzel dat zij ook moe is van het weekend en kunnen we lekker rustig aan doen. Het strijkwerk ligt te wachten (moet echt gebeuren), daar trek ik de hele ochtend voor uit. Een half uur voordat ik mijn zoon weer op ga halen ben ik klaar en ben ik blij dat ik nog een half uur heb, voordat ik weer de rit naar school moet maken. Bewegen is goed! Maar met de kou die erger wordt buiten is het ook steeds moeilijker.

Man lief een opdrachtje gegeven om wat boodschapjes te halen, want dat zit er vandaag echt niet in. Gelukkig is hij vanmiddag lekker op tijd thuis om vannacht weer een nachtdienst te draaien en neemt dan de boel lekker over, fijn is dat zo´n back-up ;)

Morgen gaat onze kleine meid dan echt voor het eerst oefenen op school en kijk ik uit naar een ochtend lekker voor mezelf alleen! Heerlijk ff tijd voor mama en wat ik kan doen.

Ik wil echt niet teveel klagen, maar soms is het wel lekker om alles er ff uit te gooien hihi. Volgende keer weer een positiever verhaal ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je