{{ message.message }}
{{ button.text }}

Back to the beginning

Al een tijdje een profiel maar sinds kort besloten om te gaan schrijven met als doel/hoop mijn innerlijke rust terug te vinden.

Afbeelding blog 'Back to the beginning'

Nou daar zit ik dan... Al tijden niet lekker in mijn vel en al dagen heb ik het gevoel dat ik misschien maar moet beginnen met schrijven, misschien geeft dat me de rust die ik zoek. Maar nu zit ik hier en ik loop nu al vast. Waar moet ik beginnen??

Ik ben mama van 2 kleintjes en mijn vriend en ik hebben al jaren een ingewikkelde relatie. Ja wat is ingewikkeld eigenlijk? In ons geval is de juiste benaming vooral moeizaam denk ik. Zo, dat is een gezellig begin! We zijn nu rond de 7 jaar samen en vanaf moment 1 gaat het al anders dan "normaal".

Ik ben er over uit: ik begin gewoon bij het begin en dan zie ik wel wat ik onderweg tegenkom en waar ik eindig.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je