Snap
  • Mama
  • Relatie

Back to the beginning

Al een tijdje een profiel maar sinds kort besloten om te gaan schrijven met als doel/hoop mijn innerlijke rust terug te vinden.

Nou daar zit ik dan... Al tijden niet lekker in mijn vel en al dagen heb ik het gevoel dat ik misschien maar moet beginnen met schrijven, misschien geeft dat me de rust die ik zoek. Maar nu zit ik hier en ik loop nu al vast. Waar moet ik beginnen??

Ik ben mama van 2 kleintjes en mijn vriend en ik hebben al jaren een ingewikkelde relatie. Ja wat is ingewikkeld eigenlijk? In ons geval is de juiste benaming vooral moeizaam denk ik. Zo, dat is een gezellig begin! We zijn nu rond de 7 jaar samen en vanaf moment 1 gaat het al anders dan "normaal".

Ik ben er over uit: ik begin gewoon bij het begin en dan zie ik wel wat ik onderweg tegenkom en waar ik eindig.

7 jaar geleden

Hey Zo vreselijk om te horen !! Mijn meisje is nu bijna een jaar en krijgt geen borst meer maar ik heb precies hetzelfde als jou gehad ooooh wat een pijn en met zoveel tegenzin het kind voeden was niet leuk !! Mijn meisje kwam om de maximaal 2 uur dus echt rust had ik niet :( ik ben na 3 maanden sukkelen gestopt met de borst voeding en overgegaan op de fles en dit met pijn in me hart en tranen rollend over me wangen want wat voelde ik me kut dat ik stopte ! Jaa ik had gefaald maar na nog geen 2 dagen merkte ik dat dit het beste was ik kon lekker met me meisje weg hoefde me niet meer schrap te zetten voor extreem veel pijn oooh wat was dat een verademing !!

8 jaar geleden

Voeden met tepelhoedje zat ik idd ook aan te denken. Dat kan je arme tepels meer rust geven en kan je toch direct uit de borst geven. Sterkte en je mag hoe dan ook heel trots zijn dat je al zo lang doorzet xx

8 jaar geleden

Misschien helpt het om voor het aanleggen eerst de kolf erop te zetten, dit vormt vast de tepel en wekt de voeding al vast op zodat je kindje niet zo hard hoeft te zuigen voor de voeding aan het begin en heeft sneller een goed grip. Hier hielp het, ik kolfde net 1 slokje ongeveer en legde dan de kleine aan. En een tepelhoedje kan helpen als je zere tepels heb. Heel veel succes en veel respect voor het doorzetten.

8 jaar geleden

Ik hoop echt voor je dat het toch nog goed gaat komen. Zelf was ik wel allang gestopt! Maar gelukkig is iedereen anders ;)