{{ message.message }}
{{ button.text }}

Back in Business, New Job!

Yes! Een nieuwe baan, ik heb er zo veel zin in! Het zal weer even wennen zijn om alles te combineren!

Afbeelding blog 'Back in Business, New Job!'

Maar het zal ook wennen worden. Ik ga van 20 uur verspreid over 3-4 dagen naar 32 uur in de week. 

De planning zal dus veranderen. Ik zal veel thuis moeten werken, ’s avonds en tijdens de slaapjes van de kleine. Eerder deed ik dan het huishouden en hield ik even ‘me-time’.. Dat zal nu dus echt 's avonds en in het weekend moeten. Dit zal ook wat verandering vergen van mijn vriend, die kon altijd zo aanschuiven etc. 

De maand december mag ik nog even genieten van het thuis zijn, maar vanaf januari ben ik er ook echt aan toe. Thuis zijn is heerlijk, maar over andere dingen praten en een andere uitdaging hebben dan het corrigeren van een 1 jarige, lijkt mij ook weer heel fijn. Zoals mijn onderschrift.. Ik ben graag meer dan alleen moeder, al staat dat op mijn eerste plaats.

Vol enthousiasme mag ik dan in januari starten met een baan wat mij op het lijf geschreven is en waar ik in de toekomst misschien ook nog wel mogelijkheden heb om door te groeien naar iets anders. 

Yes! Hopelijk vind ik snel mijn draai in mijn nieuwe baan en in het mama zijn en werken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je