Snap
  • Mama
  • Nieuws

Back Again!!!! Update tijd

Eindelijk weer tijd gevonden om iets van me te laten horen! Alweer te lang geleden ;-)

Druk druk druk, maar nu gelukkig ook weer tijd voor mezelf! Na een druk werkseizoen (toerisme) en enkele evenementen die georganiseerd moesten worden is het nu weer rustiger op mijn werk. Eindelijk heb ook ik van mijn (welverdiende, al zeg ik het zelf) kunnen genieten. Ook tussen door de kids nog ziek geweest, maar ook daar hebben we ons eigen doorheen gesleept.

Inmiddels in ons mannetje alweer 9 maanden oud. Het is een vrolijk ondernemend ventje met een eigen willetje (zal hij wel van zijn dus hebben). Hij is al druk bezig met staan en willen lopen. Een snel ventje dus. Zijn zus gaat helemaal op in de peuter pubertijd. Dat mag van ons nu wel eens afgelopen zijn. Nog even wat strakker houden en dan zal het ook wel allemaal goed komen (hoop ik). Verder hoor ik mezelf terug bij bijna alles wat ik zeg. Hoe confronterend is dat! Maar het geeft ook zijn leuke momenten.

We zijn bezig ons normale ritme weer op te pakken zo in de eerste week na de vakantie. Iets wat toch voor de kids altijd wat lastiger blijkt te zijn (en ook voor papa trouwens). 

Dit was even kort maar ik laat snel weer wat van me horen!!

9 jaar geleden

Oppakken van het 'normale' ritme is ook bij ons pittig na een heeeele relaxte vakantieperiode. Bij jou dus wat drukker, maar daarom niet minder afwisselend.