{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babyvet

Strijd tegen gewichtsverlies... Doel? 68 Kilo...

Afbeelding blog 'Babyvet'

Bijna elke vrouw loopt er tegenaan. Babyvet, overgewicht, lovehandels, kippenvleugels en ga zo maar door.... We willen er allemaal wat aan doen want klagen kunnen we als de beste en vaak is het ook waar halen we de tijd vandaan? Moeten een kind opvoeden, misschien wel meer, huishouden doen, werken in sommige gevallen en in de avond ben je gewoon beetje uitgeteld (dit is toch begrijpelijk?)

Nu ga ik zelf beginnen met een BBB (buik, billen, benen) zelftraining. Er moet toch een begin zijn?

In mijn blogs hou ik jullie bij van alle ontwikkelingen en welke middeltjes ik er nog meer bij heb gebruikt. Ik ben nu begonnen om mijn lichaam te detoxen en moet zeggen dat ik me nu wel goed begin te voelen. Niet meer zo slap en hangerig als ik eerst was. Mijn start gewicht vrijdag 09 augustus 2013 was 87,8 kilo. Ik ben maar een klein vrouwtje dus mijn streefgewicht is dan ook 68 kilo. Ik ben al blij als ik 70 kilo weeg maar we gaan echt voor de 68 kilo!

Mijn gewicht van vandaag (vanmorgen) is 85,9 kilo. Heb de afgelopen 3 dagen me buikspieren, billen en benen getraint met een app via mijn telefoon.

Vanavond ga ik me weer wegen plus nieuwe oefeningen.... :D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je