{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babyboom komt weer op tv!

Afbeelding blog 'Babyboom komt weer op tv!' Achtergrond blur afbeelding

Een aantal jaren geleden was het programma Babyboom iedere week op televisie. Het was de periode dat onze kinderwens steeds groter werd. Ik was bezig was met zwanger worden en later aan het genieten van het zwanger- zijn. In  het programma Babyboom volgen de makers / Caroline Tensen stellen die proberen om zwanger te raken en ook stellen die al snel zwanger zijn. Je ziet daardoor regelmatig hele intieme en emotionele momenten. Wat denk je van het moment van het testen?? en de eventuele echo`s? of het verwerken van een miskraam?

Erg mooi en meeslepend. Ik heb dan ook af en toe echt wel met tranen in mijn ogen gezeten als dat lieve stel weer niet zwanger was of juist eindelijk een positieve test in handen had. Alsof die stellen op televisie stiekem goede vrienden waren..

Vanavond is het dan weer zover: Babyboom is terug! Iedere donderdagavond kun je om 21.30 u op Nederland 1 weer kijken naar het wel en wee van stellen met een hele grote kinderwens. Naast de tv-uitzending word je door de stellen ook op de hoogte gehouden door middel van blogs.

Alhoewel ik nu in een andere levensfase zit, ga ik waarschijnlijk toch wel kijken. Benieuwd of ik het nog steeds zo leuk vind...

 

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je