{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Baby spullen; handig voor mama!

Jullie hebben vast zelf ook wel van die dingen die eigenlijk voor baby’s en kinderen zijn, maar zo fijn of handig voor mama.

Afbeelding blog '​Baby spullen; handig voor mama!' Achtergrond blur afbeelding

 Hier een paar van de mijne, welke hebben jullie?

  • Hydrofiel doeken: Gekocht om de kleine mee af te drogen, maar ze zijn zo handig voor het poetsen. De kranen in badkamer worden streep loos droog en ook de ramen kun je er mee lappen.
  • Flessenborstel: Eigenlijk bijna nooit gebruikt om de flessen mee schoon te maken, maar ze zijn handig voor kleien vaasjes waar een laagje in vast zit en meer van dat soort klein spul. Let op: gebruik ze daarna niet weer voor de flessen, vind ik persoonlijk niet zo fris.
  • Zensy kruik: onze Uk hield zichzelf al erg goed warm en heeft maar 1 dag een kruik bij hem in bed gehad. Vaak alleen het bedje even voor verwarmen en daarna ging de Zensy naar mama’s koude voeten. Nu heb ik de Zensy in mijn nachtkastje. Als ik het koud heb (vaak koude voeten) dan hoef ik alleen maar in te pluggen en een paar minuten te wachten. Geen gedoe met water of nog weer uit bed hoeven, heerlijk!
  • Olvarit potjes: je kan er veel mee. Mijn schoonzus en zwager hebben er ijzerdraad aangemaakt en in de boom hangen. Waxine lichtje er in en het ziet er geweldig uit. Je kan er zo veel meer mee. Touw er om heen of iets om heen haken en je hebt een waxinelichthouder. Voor Sint Maarten kun je er met je kinderen samen lampionnen van maken.

Welke babyspullen kun je nog op andere manieren gebruiken zodat ze handig of fijn zijn voor mama? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je