{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby loss awareness week 2014

Vandaag is het de laatste dag van baby loss awareness week 2014. Laten we samen een kaarsje branden.

Afbeelding blog 'Baby loss awareness week 2014'

Mama worden is de grootste zegen wat je als vrouw kunt meemaken. Papa worden is het grootste wonder wat je als man kunt beleven. Maar als je kindje overlijd is dit de zwaarste last die je ooit zult dragen. 

Mijn vriend en ik weten hoe dit voelt, onze dochter overleed aan wiegendood toen ze acht weken was. Ze valt niet onder de doelgroep van deze awareness week. Maar hier door weet ik wel hoe moeders zich voelen. Wij waren gezegend dat we van Anne hebben mochten genieten, ook al waren dit maar 8 weken. Er zijn ouders die nooit hun kindje zullen horen huilen, zien lachen, in hun ogen kunnen kijken en deze ouders hebben ook een lichtje nodig. 

Wisten jullie dat 1 op de 4 vrouwen te maken krijgt met deze pijn. Velen in een vroeg stadium (voor 12 weken), maar ook zij droegen een baby, een mensje, een wonder. En deze wondertjes werden engeltjes. En voor alle engeltjes branden we de kaarsjes vanavond.

Vanavond om 19 uur (plaatselijke tijd) word er over de hele wereld een kaarsje aangestoken, een kaarsje die we minimaal een uur laten branden. Dit kaarsje is om alle ouders die ooit afscheid moesten nemen van hun kleine wonder een hart onder de riem te steken.

Ik hoop dat jullie met ons mee doen, voor alle ouders met een engel in hun hart!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je