Snap
  • Mama

Baan en moederschap?!

Werkzoekende na de perfecte baan wat goed te combineren is met mijn moederschap!

Hallo moeders en ook vaders,

Ik ben zoekende na een baan maar het kappersvak mag ik niet meer uitoefenen!

Welke baan denk jij/u dat bij mij past?

Maar belangrijker, welke baan is goed te combineren met mijn moederschap?

Ik heb 2jaar mogen genieten van thuismoeder zijn maar t word tijd dat deze mama weer onder de mens komt en der eigen ik trg vind!

Ben stapel gek op kinderen, heb ook een jaar les gegeven op de kappersschool! Mijn droom maar hier in zuid Limburg lastig daar een baan in te vinden met 3scholen maar hier!

Mss weten jullie een leuke baan voor mij?????

Alvast bedankt moeders maar ook vaders!

9 jaar geleden

Super leuk idee! Ben flink aan t solliciteren in de detailhandel maar geen opleiding/ervaring en met 27 ben je al te oud! Ik ben een realist en mss ook sceptisch maar in deze tijd op je eigen beginnen is pittig en geen haalbare kaart met die kap/schoonheidssalons , die schieten als paddenstoelen uit de grond! En een salonnetje aan huis is niet toegestaan in onze wijk! We hebben veel tegen maar gelukkig wel 2 lieve kinderen die alles goed maken en ff je probleempjes laat vergeten! Ideeën zijn altijd welkom! Eigenlijk moet ik ergens baangarantie krijgen waardoor ik van t UWV een opleiding vergoed krijg, gehele nieuwe uitdaging en richting! Hopelijk ben ik voorzien voor december want dan stopt mijn uitkering! Bedankt voor je idee (excuses voor mijn late reactie)

9 jaar geleden

Het belangrijkste is dat je iets gaat doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Mijn kapster is naast het knippen, ook bezig met schoonheidsverzorging,. Ook al mag je niet meer knippen, je mag denk ik nog wel haren opsteken. Misschien is het een idee om haren op te steken voor bruiden en voor kinderen. Kinderfeestjes, haren opsteken van de kinderen met make-up erbij. Je kunt voor jezelf beginnen, dat is goed te combineren met je gezin. Mocht je nog vragen of je wilt meer weten, dan hoor ik graag van je.