{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baalweekje

Ook de slechte dagen gaan over.

Afbeelding blog 'Baalweekje'

Mijn medicatie begon zijn werk te doen en ik kon veel helderder nadenken. Tevens kreeg ik steeds minder last van de bijwerkingen dus ik kon opgelucht ademhalen.

Dit weekend een lekker weekendje naar de bossen geweest met de kleine. Even lekker gefocussed op ons gezinnetje. Brian vond het heerlijk en is de hele dag in touw geweest. Na zijn middagdutje vond hij het belangrijker te gaan ontdekken en spelen in de bossen dan te eten haha. We hebben echt genoten! Ik wilde eigenlijk niet terug omdat ik het daar echt ontzettend goed kan loslaten en weer mezelf te voelen. Gelukkig konden we nog een dagje er achteraan plakken, daarna moesten we toch echt terug voor het werk van mijn man (en omdat het helaas ging regenen).

De dagen erna kwam ik al een beetje in een dip terecht maar het ging op zich wel. Mijn man en ik hebben elkaar weer helemaal gevonden en hebben weer echt van elkaar kunnen genieten zonder dat er een MOET boven ons hoofd hing.

Tot ik op een avond na de gemeenschap naar de wc moest en er 2 lichtbruine vlekjes te zien waren.. Oke vreemd.. Nouja het zal wel, als het straks of morgen nog eens voorkomt of een andere kleur heeft dan kijken we wel verder. Dat gebeurde gelukkig niet, dus we vergaten het snel. De dag erna in de avond voelde ik mijn eisprong. Hij zat weer rechts en dan gaat het gepaard met erg veel pijn. Dus paracetamols, buik warm houden en krom zitten/liggen. Lopen liever niet want de pijn straalt uit naar mijn benen en dan is bewegen extra pijnlijk. Links heb ik het overigens niet, die is slechts wat gevoelig en dat was het.

2 maanden geleden toen hij rechts zat, kreeg ik paar dagen erna spotting. 3 dagen achter elkaar wat druppels roze/rood en bruin bloedverlies bij het slijm. Kan erbij horen zei de gyn. Oke prima weten we dat. Keer erop zat ie links en was er niks. Oke nou misschien is het alleen een probleem van rechts dan...Deze maand is dus weer rechts dus we gingen het zien. En dezelfde avond al wat roze/rode slijm met afvegen maar niks bijzonders. Oke de spotting is eerder, maar is er wel! Dus dat is een rechterkant dingetje dan...

Tot ik de dag erna naar de wc ging en ik echt het gevoel had dat er bloed zat tussen mijn benen zeg maar.. En ja hoor, bij het afvegen leek het gewoon alsof ik ongesteld was geworden, zoveel bloedverlies, ik schrok me rot! Dus meteen richting de gyn gebeld en die gaf aan dat dit ook voor kan komen en niet erg is. Mocht het nog paar dagen aanhouden moest ik terugbellen. Maar voor nu konden ze toch niet veel op een echo zien waarschijnlijk. Helaas zitten we dan alweer rond de Paasdagen en dan zijn zij er ook niet, maar goed ik mocht ook echt wel richting de verloskunde afdeling bellen als we het echt niet meer vertrouwen.

Helaas is in de loop van deze week mijn lichaam zodanig aan de medicijnen gewend geraakt dat ze in de avond al uitgewerkt zijn en mijn hoofd weer meteen gaat malen en vol zit met vanalles zoals voorheen. Geen stoppen aan ook weer... Helaas daardoor ook enorm slechte nachten achter te rug en vandaag ervoor moeten kiezen om Brian naar een van de oma's te laten gaan omdat ik het even niet meer trok. Ik ben gewoon echt helemaal opgebrand. Mentaal en lichamelijk. Ik eet goed, ik drink goed, ik sta gewoon op tijd op, maar ik lig halve nachten wakker. En als ik dan wakker ben, ben ik kapot. Vandaag uit kunnen slapen maar helaas heeft dat niet erg veel geholpen. Daarom ook besloten de medicatie in de avonduren te nemen i.p.v. overdag. Misschien dat het dan wel weer beter gaat en ik mijn rust weer terug krijg. Zo niet, dan bellen we over een aantal dagen richting het ziekenhuis om te overleggen wat verstandig is.

Hopelijk voel ik me snel weer wat beter, we doen in ieder geval ons best en meer kunnen we niet doen :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je