{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baaldag

Tranen met tuiten, want niks lukt zoals ik het wil vandaag. Op zulke momenten merk ik nog dat ik pas zwanger ben geweest. Een echte baaldag

Afbeelding blog 'Baaldag' Achtergrond blur afbeelding

Tranen met tuiten, want niks lukt zoals ik het wil vandaag. Op zulke momenten merk ik nog dat ik pas zwanger ben geweest en mijn hormoon huishouding nog niet is zoals eerst. Zoals vandaag alles gaat precies zoals ik het niet wil. Een echte baaldag! We begonnen vanochtend dat het bezoek, waarvoor ik het weekend het hele huis van boven tot beneden gepoetst had, afbelde. Vervolgens gaat ons pas nieuwe strijkijzer stuk, hij deed al een beetje raar maar nu stroomde het water uit de strijkbout wat volgens de aardige meneer in de winkel niet de bedoeling was. Nou ja strijkijzer weg moet toch geen ramp zijn? We konden er een lenen van mijn ouders. Vervolgens zouden we gaan kijken voor een loungeset, heerlijk in de tuin zitten zonder een compleet tuinstel uit te hoeven klappen en iedere keer schoon te hoeven maken. Valt het onwijs tegen. Het was al te laat om verder te zoeken morgen maar een nieuwe poging. Toen naar huis omdat de kapster zou komen, is ze ziek. Dan maar de strijkwas wegwerken, is het strijkijzer maar heel soft de vouwen krijg ik niet eens uit de kleding gestreken. Valt mijn telefoon ook nog op de grond wat de tweede druppel was vandaag. Oef en dan zeggen ze 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren hoop toch niet op nog een baaldag de komende 7 maanden want die tranen komen nog veel te makkelijk! Gelukkig heb ik een onwijs lief mannetje en een heerlijk lachend zonnetje in huis, wat met deze tempraturen wel een klein spookje is wat niet wil slapen. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je