{{ message.message }}
{{ button.text }}

avondje uit

Afbeelding blog 'avondje uit' Achtergrond blur afbeelding

Via een website kon je op kaartjes bieden voor een concert. Idee vanuit de vriendengroep om met zijn allen te gaan. Ja leuk! Door de zwangerschap veel thuisgezeten dus wel weereens leuk en zo komen we nog eens ergens.

Na een aantal pogingen is het iedereen gelukt om kaartjes te winnen. Gezellig, het feest gaat dus door.

Computer afgesloten en dan komt het besef dat dat ook de eerste keer wordt dat mijn kleine mannetje naar de oppas gaat en dan ook nog eens voor de hele nacht...slik! Bijna mijn kaartjes weer verkocht maar door manlief tegen gehouden. "Het is ook goed voor ons om een keer zonder de kinderen op pad te gaan"  Oh ja...

Toen was het zover. Alle spullen bij mekaar gezocht. De gebruiksaanwijzing voor de kleinste geschreven (de oudste kan zelf heel goed vertellen wat ze wil ;-) ).  Tegen alletwee verteld dat we ze morgen weer op komen halen en dat ze lekker naar opa en oma gaan. Daar gaan we dan naar opa en oma toe. De oudste is helemaal in haar nopjes als ze er is. Ik wil er niet te lang blijven hangen, des te moeilijker het wordt om te vertrekken weet ik uit ervaring. Kids hoop kusjes gegeven en daar komen de waterlanders. Snel de auto in.

Op de plaats bestemming gekomen even gebeld hoe het ging: oudste vermaakte haar eigen prima en de jongste had al breeduit zitten lachen naar oma. Gelukkig! Hierdoor beter los kunnen laten en van de avond kunnen genieten. Manlief heeft gelijk: dat is inderdaad weleens goed voor je zonder de kinderen te zijn. Daar laad je van op!

Maar ow wat was ik blij toen ik ze vanmorgen ze zag. Ook was het erg fijn om te zien dat de kleine man heerlijk op zijn gemak lag te slapen bij opa en oma.

De volgende keer is het vast weer een stuk makkelijker...

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je