{{ message.message }}
{{ button.text }}

Auw..

Voor de zoveelste keer door mijn enkel

Afbeelding blog 'Auw..'

Met mn kleine man op mn ene arm en een doos in de andere hand loop ik bij mijn oom en tante de deur uit. En dan ineens, Knak! Ik zak zo door mijn enkel en kan in mijn val gelukkig mn mannetje zn hoofd beschermen door hem dicht tegen mij aan te trekken.
Gelukkig liepen mijn nichtje, oom en tante op dat moment zo goed als naast mij. Mijn tante pakt mn zoontje aan en mijn nichtje gaat snel naar binnen en haalt ijs.
Meteen mn man gebeld en die komt naar huis om voor ons te zorgen. Mn tante bied ondertussen aan dat we mogen blijven eten. Dan bof ik toch weer met mijn familie. Ze zetten mijn zoontje in de auto en gaan even extra avondeten halen.
Ondertussen regelt mijn oom krukken. En mijn werk is ook meteen op de hoogte gesteld en die kan ik woensdag bellen of ik donderdag weer kan komen werken. Ik ben gezegend met zulke familieleden en werkgevers ♡

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je