{{ message.message }}
{{ button.text }}

Auto uitleen service?!

Sorry hoor, maar wij zijn toch geen auto verhuur bedrijf voor mijn schoonouders?!

Afbeelding blog 'Auto uitleen service?!' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb het gevoel dat wij soms een auto uitleen service hebben voor mijn schoonouders.

Mijn schoonouders hadden altijd twee auto's. Een van die auto's hadden ze van ons overgekocht. Later wilde ze deze auto weer kwijt ivm aanschaf camper dus hebben wij de auto voor hetzelfde bedrag als we hem verkocht hadden twee jaar later teruggekocht. Schijnbaar met voorwaarden waar ik niets van weet...

Inmiddels hebben ze hun camper weer verkocht en hebben ze 'slechts' een auto. Echter maken ze gebruiken van die voorwaarden waar ik niets vanaf wist. Ze mogen namelijk de auto lenen als ze die nodig hebben, natuurlijk wel als wij hem niet nodig hebben. De laatste tijd is dit regelmatig. Ik baal hier een beetje van, want over schade en bijdrage etc. is niets afgesproken. Ook heb ik al twee keer een aanvaring gehad over onze auto.

De eerste keer wilde ze de auto lenen. Ik was er niet zo happig op, maar vriendlief had al toegezegd. Uiteindelijk hebben ze onze auto een week geleend, bijna heel de tank leeg gereden en niet afgetankt. Ook hebben wij onze planning overhoop moeten gooien met betrekking tot ophalen kids omdat hun onze auto niet terug konden brengen!?! Ik was ook echt woest over de lege tank toen we hem terug kregen. Vriendlief zou hier wat van zeggen als dit de volgende keer weer zou zijn.

Gisteren had ik weer een misverstandje over onze auto. Dinsdagavond moest hij weer geleend worden. Schoonvader had een auto met trekhaak nodig. Ze wilde hem eigenlijk woensdag overdag op komen halen, alleen wist ik niet wanneer ik precies thuis was, maar dat ze maar even moesten bellen als ze wilde komen, diepe zucht aan de andere kant van de lijn.... Vervolgens moest hij bij hun blijven staan want donderdag hadden ze hem ook weer nodig (dochterlief ophalen: kijk dat is een goede reden om onze auto te lenen). Ik had zoonlief weggebracht en vroeg of de auto die avond weer terug kon komen, want wij hadden hem de volgende dag zelf nodig (om beide kids op te halen, want dat past niet in de werkauto van vriendlief). Weer een diepe zucht, gesteun en gekreun.. ik heb maar wijselijk mijn mond gehouden.

Laatst wilde ze de auto lenen op een dag dat dochterlief van school gehaald wordt door mijn schoonuders, echter wilde ze wel de auto lenen. Maar dochter ophalen ging niet, ze moest maar bij een vriendinnetje gaan spelen. Toen schoot ik even uit mijn plaat tegen vriendlief. Ik was echt woest. Hoezo wil je onze auto lenen dat je een tweede auto hebt, maar dochterlief kun je niet ophalen en zoonlief kan wel heel de dag komen. Uiteindelijk was het allemaal ineens niet meer nodig......vriendlief had er gelukkig wat van gezegd.

Ik ben echt waar super blij dat mijn kids een dag in de week bij hun kunnen zijn hoor, maar ik ben dat geleen van de auto zo beu en dan vooral de moeite die ik moet doen om mijn auto weer terug te krijgen... schoonouders.... grrrrr!

(LIEVER NIET OP FACEBOOK PLAATSEN!)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je