{{ message.message }}
{{ button.text }}

Auto Kamertje Maken voor Kleine Jongens.

Peuter Jongens houden veel van auto’s. Hoe oud deze jongetjes ook zijn, de meeste krijgen het in ieder geval al vroeg met de paplepel ingegoten.

Afbeelding blog 'Auto Kamertje Maken voor Kleine Jongens.'

Peuter Jongens houden veel van auto’s. Hoe oud deze jongetjes ook zijn, de meeste krijgen het in ieder geval al vroeg met de paplepel ingegoten. De eerste woordjes van een baby jongen zijn dan ook vaak toet toet of broem wanneer ze op een loopwagentje zitten.

 

Voor jouw kleine stoere peuter is het natuurlijk hartstikke leuk om een Auto kamer te maken. Het thema Auto in de Kinderkamer scoort gemakkelijk bij de kleine jongens en het is gemakkelijk te combineren met diverse kleuren. Zo denk je als eerst aan rood of zwart. Maar kijk ook eens om helder rood met licht blauw te combineren voor een jongenskamer met auto’s. Dit is minder hard en geeft een heel verfrissende look.

In de Auto kamer kun je eindeloos combineren met kleuren, maar ook met Kinderkamer Accessoires. Er zijn veel  leuke accessoires te krijgen om het kamertje leuk in te richten. Zo zijn er kussens in de vorm van een auto, kinderdekbedovertrekken, kapstokjes, en zelfs posterbehang. De accessoires verschillen van stoer tot lief en klein.

 

Ook kun je er voor kiezen om het thema rustig door te voeren in de Kinderkamer. Kies hierbij voor lichte kleuren op de muren. Lichtblauw of wit doen het goed, combineer dan een paar leuke auto muurstickers met een kinderlamp met auto’s. Een leuk dekbedovertrek en een paar kapstok haakjes erbij en je hebt al veel van het thema doorgevoerd. Waarschijnlijk heeft de kleine man ook nog wel veel speelgoed in de vorm van auto’s in zijn kamer. Die maken het plaatje dan helemaal compleet.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je