{{ message.message }}
{{ button.text }}

Antwoord

Of toch niet

Afbeelding blog 'Antwoord ' Achtergrond blur afbeelding

Waar te beginnen?

We hebben een soort van gesprek gehad. Naar hij ziet nog steeds niet in dat zijn familie voorop moet staan.

Als ik vraag; "Hoe gaan wij dit nou oplossen?" wordt hij boos. Dat ik alles op hem afschuif. Als ik hem op zijn gedrag aanspreek, krijg ik te horen; "Kijk daar begin je weer!" Als ik hem aanspreek op het feit dat hij nu weg wil gaan ipv nu zitten en praten. "Ja waarom wacht je altijd tot woensdagavond?" Ik ben elke dag een gesprek met hem begonnen, maar hij geeft steeds niet thuis.. Wat verwacht hij nou?

Vanmiddag zei ik heel dapper ik ga bij hem weg, ik houdt niet meer van hem. Maar als ik dan de kinderen bij mij zie, durf ik de knoop niet door te hakken.

Wat moet ik nou?

Vanmiddag ook mijn moeder telefonisch ingelicht. Ze vindt dat ik makkelijk denk, en dat ik alles voor hem moet doen en zijn daden voor hem moet invullen. Dat ik moet zeggen volgende week blijf je een dag thuis en gaan we dat en dat doen. Dat geen enkele man uit zichzelf aandacht aan z'n gezin besteed. En waar ik denk zo'n man te vinden. En dat ik als ik weg ga alles alleen moet doen. Ik zie amper verschil met de huidige situatie. Blijkbaar vindt zij anders. Ook vriendlief zelf vind dat hij er vaak genoeg is. Maar als ik hem vanavond aanspreek op dat hij onze oudste 4 maand geleden de zijwieltjes eraf heeft gehaald en een kwartier met haar heeft geoefend. En die fiets sindsdien niet meer gebruikt Is, ja nee maar daar denkt hij niet aan. Maar aan zijn hobby's en werk kan hij wel hele dagen aan denken, zoals hij zelf vaak zegt. En als we dan een paar uurtjes naar een speeltuin gaan(wel heel dichtbij huis uiteraard) moet ik hem blijkbaar bedanken? Dan moet ik zeggen bedankt voor de leuke middag. Dat Is toch iets wat je samen doet en voor de kinderen? En ook meer dan terecht als je zo vaak afwezig bent.

Sorry voor de korte blog, maar mijn energie is op.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je