{{ message.message }}
{{ button.text }}

anniesmomstories - Even voorstellen

Afbeelding blog 'anniesmomstories - Even voorstellen ' Achtergrond blur afbeelding

Hoi! Ik ben Anika 29 jaar (voor nog 2 hele weken want dan wordt ik 30😱), een stuiterbal (volgens mijn omgeving soms iets te🤪), maar als tegenhanger hou ik enorm van slapen en is mijn favo dier de luiaard🤣. Ik ben getrouwd met Ricardo en dat kleine blije ei op de foto dat is ons zoontje Lowen (En oja we hebben een kat Perry maar daar kom ik vast later nog op terug🐱). Naast het moederschap ambieer ik een carrière in de wetenschap al is het soms moeilijk alle ballen hoog te houden (herkenbaar much?). Maargoed laten we wel wezen moederschap opzich is al een fulltime job! Al een tijdje loop ik met het idee om een blog te starten om mijn reis door het moederschap te delen en een plek te creëren om met andere mama's ervaringen te delen. Maar als een echte weegschaal heb ik lang getwijfeld: Moet alles nou echt op internet gedeeld worden? Wat vind Lowen er later van? Maar aan de andere kant merk ik hoe fijn ik het vind om dingen te herkennen in de verhalen van andere mamabloggers, dus here we are! Soms moet je gewoon ergens aan beginnen en zien waar het schip strand😊 (al hoop ik niet dat dit schip strand of zinkt🤔🤣). 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je