{{ message.message }}
{{ button.text }}

Andere moeders leren kennen!

Ik wil graag andere moeders leren kennen, ik ben zelf moeder van een zoontje van byna 1 jaar en woon in arnhem maar ken haast geen andere moeders vind dat jammer want zou graag leuke dingen doen met de kids of iets, en voor me zoontje is dat ook leuk. Dus ik hoop dat ik hier leuke moeders leer kennen :)

Afbeelding blog 'Andere moeders leren kennen!'

Dit is mijn eerste keer dat ik op deze site ben dus ik weet niet hoe het allemaal werkt hihi

...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je