{{ message.message }}
{{ button.text }}

Amy Schumer staat twee weken na haar bevalling weer op toneel

Dat levert naast complimenten ook kritische reacties op van de moedermaffia.

Afbeelding blog 'Amy Schumer staat twee weken na haar bevalling weer op toneel'

Comédienne Amy Schumer beviel op 5 mei van haar zoontje Gene Atell Fischer. Ze neemt niet veel tijd voor zwangerschapsverlof, want twee weken na de bevalling staat ze alweer op het podium. Op Instagram deelt ze een foto met het bijschrift: "Ik ben terug". Naast complimenten levert dat ook kritiek op van de moedermaffia. 

Eén van de reacties is: "Onze lichamen hebben tijd nodig om uit te rusten en onze baby's hunkeren naar ons, omdat wij de enigen zijn die ze kennen. Ik hoop dat je niet meer hoeft te werken. Neem je tijd om te hechten en bij te komen. Je kunt de rest van je leven nog werken en je krijgt maar één kans om tijd door te brengen met je kleintje". 

Dit bericht bekijken op Instagram

Pic from tonight by @hewasfunny I’m back!

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op

Kolven

Bovendien is dat niet de enige foto waar ze kritische reacties op krijgt. Zo deelde ze ook foto's van de keiharde realiteit: zij, zonder make-up, met een kolfapparaat aan haar borsten. "Wat is het volgende? Een foto waarop ze op het toilet zit te poepen?" Een ander noemt het een 'erg verontrustend plaatje’. Gelukkig krijgt ze naast deze lading aan kritiek ook leuke reacties: "Jij bent zo stoer" en "Jij bent gewoon zo geweldig. Ik hoop dat we op een dag kunnen samenwerken". 

Bron: Telegraaf

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je