{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alweer een jaar (bijna) voorbij...

Alweer eind 2013; waar gaat de tijd heen?!

Afbeelding blog 'Alweer een jaar (bijna) voorbij...'

En ineens realiseer ik me; het is alweer eind december... Tuurlijk zijn we hier al een paar weken (pas naaaa de Sint) in kerstsfeer, maar ineens bedenk ik me, er is alweer een jaar voorbij.

En wat is er bij ons veel gebeurd dit jaar. Het jaar dat ik bewust koos om thuis te blijven bij de kleine, het jaar dat ik een hoop dingen heb afgesloten en weer nieuwe deuren heb geopend en het jaar dat ik mijn echte vrienden tegen kwam en er ook weer 'vrienden' zijn gegaan... Maar boven alles, WAT hebben we genoten van de ontwikkeling van de kleine man, in september werd hij alweer 2 jaar en nu is het echt een peuter en hebben we samen 'gesprekken' en ook discussies haha. Hij krijgt zijn eigen mening (eigen wil had hij al vanaf dag 1...) en hij vormt zijn karakter. Bijzonder en tegelijk mooi om te zien.

Met manlief en mij gaat het ook goed, volgend jaar zijn we alweer 10 jaar samen bedenk ik me net. Hoe bijzonder in deze tijden dat mensen om ons heen uit elkaar gaan, scheiden of een 'time-out' nemen. Ik ben nog net zo gek op hem!

Beide hebben we het gevoel dat er grote veranderingen aan gaan komen. Zo willen we op zoek gaan naar een ander huis, maar ja, verkopen in deze tijd? De tijd zal het leren!

Ik wil alle leuke moeders die ik regelmatig voorbij zie komen hier, hele fijne dagen wensen en dat 2014 een mooi jaar mag worden!

Wat zijn jullie mooiste momenten van het afgelopen jaar?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je